Tips til dig, der er ny i Kulturnatten

Skal du ud at opleve Kulturnatten for første gang får du her nogle tips til, hvordan du kan planlægge, så du får en vellykket aften.

Inden Kulturnatten:
1) Køb dit Kulturpas i god tid, salget starter 3. oktober. Vær særligt opmærksom på at få købt Kulturpas i god tid, hvis du skal bruge det til at rejse frit med bus, tog og Metro fra kl. 17 på Kulturnatten. Læs mere om Kulturpas her!

2) Lav en "Min Kulturnat"-profil på kulturnatten.dk, så kan du gemme de arrangementer, som interesserer dig ved at klikke på "Tilføj Min Kulturnat". Så er de nemme at finde igen. Du skal blot klikke på "Min Kulturnat" i menuen.

3) Tag dig tid til at læse programmet godt igennem på kulturnatten.dk.

4) Planlæg dit program, så du holder dig mest muligt til ét område i programmet fx. Frederiksberg eller Holmen og planlæg ikke mere end 6 arrangementer - det er svært at nå at se flere og der bliver ikke tid til at fordybe sig hvert sted. Se områderne her!

5) Tjek om der er nogle arrangementer i dit program, der kræver tilmelding. Det er ærgerligt at møde op, hvis der ikke er plads.

Dagen inden Kulturnatten
Tjek, om der er nogle af dine planlagte arrangementer, der er ændret: se listen her!

På selve Kulturnatten:
1) Sørg for at klæde dig varmt på og planlæg, hvor du vil købe aftensmad eller tag mad med eller spis hjemmefra.

2) Tag cyklen eller gå rundt mellem stederne i dit program.

3) Tag dig tid til fordybelse! Husk, der er Kulturnat igen næste år.

4) Hvis du skal ind et sted, hvor der er lang kø, så orienter dig om, hvad der i nærheden. Under hvert arrangement på kulturnatten.dk står der, hvilke andre arrangementer, der ligger tættest på. Du kan også se steder i nærheden ved at downloade vores gratis app.

5) Hav tålmodighed - der er mange Kulturnatsgæster ude denne aften og alle steder er tæt pakkede.

Søgetips til programmet:
Sitet runder omkring Kulturnatten ca. 800 unikke arrangementer, så du kan med fordel søge i programmet via "avanceret søgning" i toppen af sitet. Klik på den hvide pil for at finde sorteringsmulighederne.

Eksempler på sorteringsmuligheder:

Vil du se arrangementer, der egner sig til børn?
Vil du til koncert?
Vil du høre foredrag?

Vil du se programmet for ikke-dansktalende?

Rigtig god Kulturnat!