Vær med i konkurrencen

Vi vil rigtig gerne se flotte fotos fra Kulturnatten 14. oktober! Del dine bedste fotos med os og deltag i Kulturnattens fotokonkurrence på Instagram. Deltag ved at bruge #kulturfoto16 som hashtag. 

Hvem kan deltage? 
Alle med en Instagram-konto og et kamera eller smartphone. 

Hvornår kan man deltage?
Vi åbner for konkurrencen fra 14. oktober kl. 18.00 og vi lukker for deltagelse den 23. oktober kl. 10.00. Vinderen offentliggøres den 24. oktober. 

Hvordan deltager man? 
Del dine bedste fotos fra Kulturnatten i København 14. oktober 2016. 

1) Følg Kulturnatten på Instagram @kulturnatten. Følg billedstrømmen her 

2) Skriv #kulturfoto16 når du lægger dine billeder på Instagram og så deltager du i konkurrencen om en Kulturpakke med fribilletter til kulturoplevelser i København og selvfølgelig to Kulturpas til Kulturnatten i 2017. Skriv også gerne, hvor billedet er taget henne. 

3) Husk at holde øje med dit billede den 24. oktober, hvor vi kontakter vinderen i kommentarfeltet under billedet, der deltages med. Vi reposter løbende billeder fra konkurrencen.


Kriterier for deltagelse 
1) Billederne skal være taget på selve Kulturnatten i København eller på Frederiksberg den 14. oktober 2016. Vi vil rigtig gerne se billeder af glade gæster og flotte arrangementer eller stemningsbilleder fra Kulturnatten i København. Det er ikke et krav, men en fordel, hvis man ud fra billedet kan se, at det er taget på Kulturnatten.

2) Din Instagram-profil skal være åben, for at vi kan se dine billeder og du kan deltage i konkurrencen. Du kan ændre dette under ”rediger profil” vælg ”opslag er private” fra. 

3)  Til sidst kåres én vinder blandt de bedste fotos. Vinderen offentliggøres mandag den 24. oktober 2016. Vinderen kontaktes direkte via det delte Instagram-billede. Vinderen kontaktes op til tre gange over 14 dage, og hvis der ikke svares inden for 24 timer efter tredje kontaktforsøg, vælges en ny vinder. Kulturnatten forbeholder sig retten til at offentliggøre alle de deltagende billeder på Kulturnattens Facebook-side og Instagram-profil, samt på kulturnatten.dk. 

4) Bemærk, at der ikke må være genkendelige personer på billedet, hvis de ikke har godkendt brugen af billedet. (Ansatte i Kulturnatten kan bidrage med billeder, men deltager naturligvis ikke i konkurrencen.)