Om Kulturpasset

Kulturnatten foregår den 14. oktober 2016 og alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Kulturpasset koster kr. 90,-, og du kan købe det i alle 7-Eleven i hele hovedstadsområdet, samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg. Salget starter 3. oktober 2016. Find dit nærmeste salgssted her.

Børnepas er gratis og kun for sjov til alle børn under 12 år, så de også får et pas. Børnepasset er ikke nødvendigt for at deltage i Kulturnattens arrangementer og det kan ikke bruges som billet i bus, tog og Metro.

I 2016 koster det trykte program kr. 10,-, og du kan købe det der, hvor du køber dit Kulturpas.

Købte programmer og Kulturpas refunderes ikke.

Kulturpasset er din billet

Med et Kulturpas har du fri adgang til alle Kulturnattens arrangementer. Kulturpasset giver også fri transport med tog, S-tog, bus og metro i hele hovedstadsområdet fra kl. 17 til kl. 05. To børn til og med 11 år kører gratis sammen med en voksen, der har Kulturpas. Se kort over, hvor der er fri transport med Kulturpas.

Vil du have dit program på mobilen?

Kulturnattens program ligger også gratis som app i App Store eller på Google Play den 21. september. Her kan du se det samlede opdaterede program eller lave dit eget og gå efter det på Kulturnatten. Du kan både se arrangementer efter område, eller efter hvor du står på selve Natten.

Hjemmesiden er altid opdateret

Øverst på siden kan du sortere og søge blandt alle de spændende arrangementer. Hvis du opretter en profil under "Min Kulturnat", kan du gemme dit helt eget Kulturnats-program ved at klikke "tilføj Min Kulturnat", når du er logget på og samle det til en pdf.