Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Kulturnatten 2017? 
Fredag den 13. oktober 2017.

Er der nogle arrangementer, der ikke kræver Kulturpas?
Nej - alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas.

Hvad koster et Kulturpas?
Et Kulturpas koster 90 kr. og giver fri adgang til alle arrangementer i programmet.

Er børn gratis?
Ja - børn under 12 år er gratis. Du kan få et børnekulturpas, der hvor du køber Kulturpas, men det er ikke nødvendigt for at deltage i arrangementer.

Hvor kan jeg rejse frit med Kulturpas?
Du kan rejse frit med kulturpas i zone 1-99 i Hovedstadsområdet fra kl. 17.00 til kl. 05.00. Klik her for at se kort, over hvor du kan rejse frit.

Hvor kan jeg købe mit Kulturpas?
Køb dit Kulturpas på museer og biblioteker i København og på Frederiksberg eller hos 7-Eleven i Hovedstadsområdet. Søg på dit postnummer og find salgssteder. Salget starter den 2. oktober 2017.

Bliver der udsolgt af Kulturpas?
Det er aldrig sket, at Kulturpasset blev udsolgt. Men i dagene op til og på Kulturnatten, må det forventes at de mindre salgssteder kan løbe tør. Hvis du køber dit Kulturpas på selve Kulturnatten, anbefaler vi at købe det i 7-Eleven på Nørreport Station eller 7-Eleven på Hovedbanegården.

Kan man få adgang til Kulturnatten med ledsagerkort?
Nej. Men Kulturnatten udsteder ledsagerpas til gæster med gyldigt ledsagerkort. Ledsagerpasset skal være ansøgt på info@kulturnatten.dk senest den 10.10.17, så vi kan nå at lave et ledsagerbrev, der skal printes og medbringes til salgsstedet. Ledsagerbrevet kan kun ombyttes til et ledsagerpas på biblioteker, der fremgår af Kulturnattens liste over salgssteder.