image

Søg efter arrangementer på Kulturnatten

Som gæst på Kulturnatten kan du opleve noget, du ikke kan opleve til hverdag. Åbne huse, steder der normalt er lukkede for publikum eller spektakulære arrangementer på byens museer og kulturinstitutioner.

Her kan du søge i Kulturnattens spændende program med over 500 arrangementer. Der er arrangementer for alle aldre i alle områder af byen. Hvis du opretter en profil, kan du gemme dit eget program under "Min Kulturnat".

Se her hvor du kan købe kulturpas og program.

Kulturnatten påtager sig intet ansvar for aflysninger og fejl i programmet.

Adgang til arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Kulturpasset kan ikke refunderes.

SØG
Område
Alle områder valgt
Arrangementstype
Alle arrangementstyper valgt
Målgruppe
Øvrige forhold
Sprog
Tidspunkt
Starttidspunkt:
Kl. eller senere
Sluttidspunkt:
Kl. eller før
(viser side 1 af 1)
Medlemmer af De Berejstes Klub aflægger besøg hos oprindelige folkeslag over hele kloden. Nyt foredrag starter hver time.
18:00 - 00:00
Sted: Cafe Globen
Turesensgade 2 B
1358 K
Kom og smag på årets Kulturnatsbolche og bliv underholdt med folkefest og livemusik leveret af Byggerbanden. Ligesom sidst år kan i teste jeres evner med bue og pil og vinde bolcher i ægte Robin Hood stil.
Læs mere på www.soemods-candies.dk.
18:00 - 00:00
Sted: Sømods Bolcher
Nørregade 36
1165 København K
Rundvisning i Den Røde Bygning, som er Danmarks første egentlige kontorbygning, og som siden 1721 har været sæde for centraladministrationen.
18:00 - 23:00 TIDSPUNKT RYKKET
Sted: Finansministeriet
Christiansborg Slotsplads 1
1218 København K
Kom ind i butikken på Rådhuspladsen 2 og se om du har heldet med dig, der er nemlig mulighed for at vinde forskellige slags præmier. Klasselotteriet startede i 1753 og fylder derfor i 260 år i år, så kom ind og hør den fantastiske historie om, hvordan Klasselotteriet startede og se de gamle messingtromler, som blev brugt undertrækningen før i tiden.

Du kan også besøge Klasselotteriet i Skatteministeriet, der ligger på Nicolai Eigtveds Gade 28 på Christianhavn. Her er åbent fra kl. 18-22.

Begge steder kan du aftenen igennem prøve lykken i forskellige konkurrencer og vinde både lodder til lotteriet, billetter til Mastodonternes musicaludgave af Skatteøen og billetter til Tivoli. Vi glæder os til at se dig, så kom og prøv dit held og måske er heldet med dig.
18:00 - 00:00

Symbolforklaring

  • Handicap- og barnevognsadgang
  • Godt til børn
  • Køb mad og drikke
  • Tilmelding nødvendig