Instagram konkurrence

Følg os på Facebook og Instagram, hvis du gerne vil holde dig opdateret om Kulturnatten og Den Lille Kulturnat.  

Vil du dele dine billeder med os og andre gæster til Kulturnatten? Tag os gerne på billeder via @kulturnatten, og brug #kulturnattenkbh.

Deltag i Kulturnattens Instagram konkurrence

Vi vil meget gerne se billeder af glade gæster, flotte arrangementer og stemningen til Kulturnatten i København. Følg Kulturnatten på Instagram, og del dine bedste billeder med os og andre gæster ved at bruge #kulturnattenkbh og #kulturfoto21 som hashtag. Skriv også, hvor dit billede er taget.

Årets bedste billede i konkurrencen belønnes med fribilletter til kulturoplevelser i København, to Kulturpas til Kulturnatten i 2022 og to voksenarmbånd til Den Lille Kulturnat i 2022.

Alle med en Instagram konto og et kamera eller en smartphone kan deltage, og vinderen kontaktes i kommentarfeltet under billedet. Konkurrencen begynder den 15. oktober kl. 18.00, og vi lukker for deltagelse den 23. oktober kl. 9.00. Vinderen offentliggøres den 23. oktober.

Vinderen kåres af Kulturnattens sekretariat og fotograf Maria Sattrup fra Sattrup & Høst. Kulturnatten forbeholder sig retten til at offentliggøre alle de deltagende billeder på Kulturnattens Facebook-side og Instagram-profil, samt på kulturnatten.dk

Sådan er du med i konkurrence

1) Billederne skal være taget på selve Kulturnatten i København eller på Frederiksberg den 15. oktober 2021. Det er en fordel at man ud fra billedet kan se, at det er taget på Kulturnatten. Men det er ikke et krav.

2) Undgå, at vi overser dine billeder ved at lægge ét billede op per opslag i stedet for at lave karruseller.

3) Din Instagram profil skal være åben, så vi kan se dine billeder. Du kan ændre dine privatindstillinger under ’Rediger profil’ på Instagram. Derfra kan du fravælge ’Opslag er private’.

Konkurrencens vilkår og betingelser

Når du uploader dit billede og bruger hashtagget #kulturfoto21, accepterer du samtidig at deltage i konkurrencen og at deltage på konkurrencens vilkår og betingelser.

1) Ved deltagelse i Kulturnattens konkurrence accepterer du, at dit billede kan blive delt på alle Kulturnattens onlinemedier.

2) Bemærk, at der ikke må være genkendelige personer på billedet, hvis der ikke kan foreligges en skriftlig godkendelse til brugen af billedet fra den/de genkendelige person(er).

3) For at deltage i konkurrencen skal du selv have taget billedet, og du skal være fyldt 16 år.

4) Vinderen får direkte besked i kommentarfeltet på vedkommendes Instagram-profil og vinderen offentliggøres den oktober 2021 på Instagram. Vinderen kontaktes op til tre gange over 14 dage, og hvis der ikke svares inden for 24 timer efter tredje kontaktforsøg, vælges en ny vinder.

5) Der udloddes en præmie til vinderen af konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

6) Billederne gennemses af Kulturnatten for at sikre, at der ikke offentliggøres upassende fotos på konkurrencesiden. I tilfælde af, at der findes ulovlige, upassende eller stødende billeder på siden, vil disse øjeblikkeligt blive fjernet.