Inspiration før og efter Kulturnatten


Find inspiration

Hold øje med Kulturnatten på Facebook,Instagram og Twitter, hvor vi løbende deler information, inspiration og billeder.


Guides til din Kulturnat

Alt For Damernes guide til Kulturnatten: "Kulturnat 2018: 16 ting, du skal opleve til Kulturnatten i København"

TipKBH's guides til Kulturnat i områderne Christianshavn, Indre by, Frederiksberg, Østerbro og Amager: "Kulturnatten 2018 - tipKBH giver dig overblikket"

BO BEDRE's guide: "12 ting du skal opleve under Kulturnatten"

Børn i Byens guide: "12 børnevenlige aktiviteter til Kulturnatten 2018"

Kirkerne i Københavns guide: "Guide: Kulturnatten i København 2018"

Videnskab.dk's guide: "Guide til videnskabelig Kulturnat: Historiske tattoos, dissekeret hummer og chatbots"

ELLE's guide: "Det skal du opleve til Kulturnatten 2018"

iByen: "Musikguide: 12 koncerter på Kulturnatten"

Soundvenue: "Fem musikevents under Kulturnatten, der er værd at tjekke ud"

AOK: "Kongelig kærlighed og veteranbusser: 10 ting du skal lave til Kulturnatten"Deltag i Kulturnattens Instagram-konkurrence

Vi vil rigtig gerne se billeder af glade gæster og flotte arrangementer eller stemningsbilleder fra Kulturnatten i København. Så derfor følg Kulturnatten på Instagram, og del dine bedste billeder med os og de andre gæster ved at bruge #kulturfoto18 som hashtag. Skriv også, hvor dit billede er taget.

Årets bedste billede i konkurrencen belønnes med fribilletter til kulturoplevelser i København og selvfølgelig to Kulturpas til Kulturnatten i 2019.

Alle med en Instagram-konto og et kamera eller smartphone kan deltage, og vinderen kontaktes i kommentarfeltet under billedet.

Konkurrencen begynder den 12. oktober kl. 18.00, og vi lukker for deltagelse den 24. oktober kl. 9.00. Vinderen offentliggøres den 24. oktober.


Sådan er du med i konkurrencen

1) Billederne skal være taget på selve Kulturnatten i København eller på Frederiksberg den 12. oktober 2018. Det er ikke et krav, men en fordel, hvis man ud fra billedet kan se, at det er taget på Kulturnatten.

2) Undgå, at vi overser nogle af dine fine billeder ved at lægge ét billede op pr. opslag.

3) Din Instagram-profil skal være åben, for at vi kan se dine billeder, og for at du kan deltage i konkurrencen. Du kan ændre dette under ”rediger profil” på Instagram ved at fravælge ”opslag er private”.

Konkurrencens vilkår og betingelser

1) Når du uploader dit billede og bruger hashtagget #kulturfoto18, accepterer du samtidig at deltage i konkurrencen og at deltage på konkurrencens vilkår og betingelser.

2) Ved deltagelse i Kulturnattens konkurrence accepterer du også, at dit billede kan blive vist og gengivet (reposted) på alle Kulturnattens onlinemedier: Hjemmeside, Facebook, Instagram og Twitter.

3) Bemærk, at der ikke må være genkendelige personer på billedet, hvis der ikke efter anmodning, om nødvendigt, kan foreligges en skriftlig godkendelse til brugen af billedet fra den/de genkendelige person(er).

4) For at deltage i konkurrencen skal du selv have taget billedet, og du skal være fyldt 16 år.

5) Vinderen får direkte besked i kommentarfeltet på vedkommendes Instagram-profil og vinderen offentliggøres den 24. oktober 2018 på Instagram. Vinderen kontaktes op til tre gange over 14 dage, og hvis der ikke svares inden for 24 timer efter tredje kontaktforsøg, vælges en ny vinder. Vinderen kåres af Kulturnattens sekretariat og fotograf Maria Sattrup fra Sattrup & Høst. Kulturnatten forbeholder sig retten til at offentliggøre alle de deltagende billeder på Kulturnattens Facebook-side og Instagram-profil, samt på kulturnatten.dk.
Der udloddes én præmie til vinderen af konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Billederne gennemses af Kulturnatten for at sikre, at der ikke offentliggøres upassende fotos på konkurrencesiden. I tilfælde af, at der findes ulovlige, upassende eller stødende billeder på siden, vil disse øjeblikkeligt blive fjernet.


Behandling af personlige oplysninger

Kulturnatten indsamler personlige oplysninger i form af billeder, der vises, og som i nogle tilfælde afbilleder individer (der er genkendelige). Det er en forudsætning for at deltage i konkurrencen ved at uploade et billede, at alle på billedet har givet deres specifikke tilladelse hertil.
Kulturnatten gemmer de personlige oplysninger, der rekvireres i forbindelse med udnævnelse af vindere indtil Kulturnatten året efter, hvor den sidste del af præmien fremsendes.
Kulturnatten forpligter sig til, at alle personlige oplysninger behandles på ansvarlig vis, og at alle personlige oplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning. Vinderen skal acceptere deres præmie og videregive de nødvendige oplysninger til Kulturnatten (navn, adresse og telefonnummer) senest to uger efter de er blevet kontaktet på Instagram.

(Ansatte i Kulturnatten kan bidrage med billeder, men deltager naturligvis ikke i konkurrencen.)