Inspiration før og efter Kulturnatten


Læs om arrangementerne

Du kan let finde inspiration ved at sortere i årets arrangører. Du kan også lede efter særlige interesser i specifikke områder.

Har du børn med til Kulturnatten? Så se her, hvilke arrangører, der har børnearrangementer på Kulturnatten.

Vil du gerne se flotte lysinstallationer, så se her, hvor du skal gå hen.

Find inspiration

Hold også øje med Kulturnatten på Facebook,Instagram og Twitter, hvor vi løbende deler information, inspiration og billeder.

Læs journalist Adrian Lloyd Hughes anbefalinger til en spændende Kulturnat her

Eurowoman / alt.dk guider dig til 17 ting, du ikke må gå glip af på Kulturnatten. Læs guiden.


Deltag i Instagram konkurrencen

Vi vil rigtig gerne se fotos fra din Kulturnat. Følg Kulturnatten på Instagram, og del dine bedste fotos med os og de andre gæster ved at bruge #kulturfoto17 som hashtag. Skriv også, hvor billedet er taget henne. 


Så deltager du samtidig i Kulturnattens fotokonkurrence, hvor årets bedste billede belønnes med fribilletter til kulturoplevelser i København og selvfølgelig to Kulturpas til Kulturnatten i 2018.


Alle med en Instagram-konto og et kamera eller smartphone kan deltage, og vinderen kontaktes i kommentarfeltet under billedet.


Vi åbner for konkurrencen fra 13. oktober kl. 18.00, og vi lukker for deltagelse den 23. oktober kl. 10.00. Vinderen offentliggøres den 24. oktober. 


Kriterier for deltagelse 

1) Billederne skal være taget på selve Kulturnatten i København eller på Frederiksberg den 13. oktober 2017. Vi vil rigtig gerne se billeder af glade gæster og flotte arrangementer eller stemningsbilleder fra Kulturnatten i København. Det er ikke et krav, men en fordel, hvis man ud fra billedet kan se, at det er taget på Kulturnatten.


2) Din Instagram-profil skal være åben, for at vi kan se dine billeder og du kan deltage i konkurrencen. Du kan ændre dette under ”rediger profil” vælg ”opslag er private” fra. 


3)  Til sidst kåres én vinder blandt de bedste fotos. Vinderen offentliggøres mandag den 24. oktober 2017 Vinderen kontaktes direkte via det delte Instagram-billede. Vinderen kontaktes op til tre gange over 14 dage, og hvis der ikke svares inden for 24 timer efter tredje kontaktforsøg, vælges en ny vinder. Kulturnatten forbeholder sig retten til at offentliggøre alle de deltagende billeder på Kulturnattens Facebook-side og Instagram-profil, samt på kulturnatten.dk. 


4) Bemærk, at der ikke må være genkendelige personer på billedet, hvis de ikke har godkendt brugen af billedet. (Ansatte i Kulturnatten kan bidrage med billeder, men deltager naturligvis ikke i konkurrencen.)


Konkurrencens vilkår og betingelser 

1) Når du uploader dit billede og hashtagget #kulturfoto17, accepterer du samtidig at deltage i konkurrencen og at deltage på konkurrencens vilkår og betingelser. 


2) Ved deltagelse i Kulturnattens konkurrence accepterer du også, at dit billede kan blive vist og gengivet (reposted) på alle Kulturnattens online medier: website, Instagram og Facebook-profil. 


3) For at deltage i konkurrencen skal du selv have taget billedet og du skal være fyldt 16 år. 


4) Vinderen får direkte besked i kommentarfeltet på vedkommendes Instagram-profil og vinderen kåres af Kulturnattens sekretariat og fotograf Maria Sattrup fra Sattrup & Høst. 


Billederne gennemses af Kulturnatten for at sikre, at der ikke offentliggøres upassende fotos på konkurrencesiden. I tilfælde af, at der findes ulovlige, upassende eller stødende billeder på siden, vil disse øjeblikkeligt blive fjernet. 


Der udloddes én præmie til vinderen af konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 


Behandling af personlige oplysninger

Kulturnatten indsamler personlige oplysninger i form af billeder, der vises, som i nogle tilfælde afbilleder individer (der er genkendelige). Det er en forudsætning for at deltage i konkurrencen ved at uploade et billede, at alle på billedet har givet deres specifikke tilladelse hertil. 


Kulturnatten gemmer de personlige oplysninger, der rekvireres i forbindelse med udnævnelse af vindere indtil Kulturnatten året efter, hvor den sidste del af præmien fremsendes. 


Kulturnatten forpligter sig til, at alle personlige oplysninger behandles på ansvarlig vis, og at alle personlige oplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning. Vinderen skal acceptere deres præmie og videregive de nødvendige oplysninger til Kulturnatten (navn, adresse og telefonnummer) senest to uger efter de er blevet kontaktet på Instagram.