Om Den Lille Kulturnat

Dagene bliver længere, og med lyset vender børnenes egen Kulturnat tilbage. Fredag den 17. marts 2023.

Den 17. marts kl. 16-20 inviterer Den Lille Kulturnat på udforskning af byen i børnehøjde, og vi glæder os til en dag fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter. Det er Kulturnatten, som du kender den - men udelukkende med arrangementer for små og store børn i selskab med deres voksne.

Arrangørerne tæller blandt andet museer, gallerier, biblioteker, kirker, slotte og teatre. De har alle travlt med at planlægge de underholdende og lærerige særarrangementer, der kun finder sted under Den Lille Kulturnat.

 Programmet vil byder på mange former for særarrangementer for børn mellem 2-5 år og 6-12 år, og de vil alle finde sted i et tidsrum, hvor også de mindste kan være med, selvom de skal tidligere i seng.

 Du kan nu finde programmet her fra den 1. marts. Der kommer løbende mere information, hvor du også kan læse mere om billetter, der giver adgang til alle særarrangementerne.

Billetten til Den Lille Kulturnat den 17. marts 2023 kan i år kun købes digitalt i Kulturnattens webshop fra den 1. marts.

 Vi ses til Den Lille Kulturnat.