Om Kulturpas

Et Kulturpas giver adgang til over 250 særarrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 16.00 til kl. 04.00.

Kulturpasset koster 110 kroner. Kulturpasset kan købes som badge i alle 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet og på museer og udvalgte biblioteker i København og på Frederiksberg. Salget begynder den 1. oktober. Se hvilke salgssteder, der er tættest på dig her.

Du kan allerede nu købe Kulturpasset både digitalt og som badge i Kulturnattens webshop. Det er dog kun muligt at købe Kulturpas som badge frem til den 7. oktober kl. 12.00, så der er tid til forsendelse.

Det er aldrig sket, at Kulturpasset er blevet udsolgt, men på selve dagen er der risiko for, at de mindre salgssteder løber tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på Kulturnatten, så anbefaler vi 7-Eleven på Nørreport Station eller Hovedbanegården. Ellers er det muligt at købe dit Kulturpas digitalt på kulturnattens webshop hele Kulturnatten.

Husk at købe dit Kulturpas i god tid, hvis du vil bruge det som billet til offentlig transport.

Børnepas er gratis for alle børn under 12 år. Børnepasset kan kun fås som badge og er kun for sjov og ikke nødvendigt for, at børn kan deltage på Kulturnatten. Alle børn er velkomne i følgeskab af en voksen med Kulturpas. Børnepasset er ikke gyldigt som billet i bus, tog og Metro, men en voksen med Kulturpas kan tage to børn under 12 år med gratis.

Hent Kulturnattens oversigtsfolder her, så du hurtigt kan få et overblik over alle Kulturnattens mange arrangører.


Kulturpas refunderes ikke.