Om Kulturpas

Et Kulturpas giver adgang til over 250 særarrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 16.00 til kl. 04.00.

Kulturpasset koster 110 kroner og kan købes i alle 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet og på museer i København og på Frederiksberg. Salget begynder den 1. oktober. Se hvilke salgssteder, der er tættest på dig her.    

Du kan også købe dit Kulturpas i Kulturnattens webshop. Webshoppen er åben fra den 14. september til den 7. oktober kl. 12.00. 

Det er aldrig sket, at Kulturpasset er blevet udsolgt, men på selve dagen er der risiko for, at de mindre salgssteder løber tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på Kulturnatten, så anbefaler vi 7-Eleven på Nørreport Station eller Hovedbanegården.

Husk at købe dit Kulturpas i god tid, hvis du vil bruge det som billet til offentlig transport. 

Børnepas er gratis for alle børn under 12 år. Børnepasset er kun for sjov og ikke nødvendigt for, at børn kan deltage på Kulturnatten. Alle børn er velkomne i følgeskab af en voksen med Kulturpas. Børnepasset er ikke gyldigt som billet i bus, tog og Metro, men en voksen med Kulturpas kan tage to børn under 12 år med gratis. 

Kulturpas refunderes ikke.