Kulturpasset

Billetten til Kulturnatten den 11. oktober er et Kulturpas

Alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Et Kulturpas koster 95 kr., og du kan købe det i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Salget er i fuld gang, og Kulturpasset giver også adgang til fri transport med tog, S-tog, bus og metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl. 17 til kl. 05. To børn til og med 11 år kører gratis sammen med en voksen, der har Kulturpas.

Find dit nærmeste salgssted.

Du kan også købe dit Kulturpas i vores webshop fra den 16. september til den 4. oktober kl. 12.

Det er aldrig sket, at Kulturpasset er blevet udsolgt. Men i dagene op til og på Kulturnatten, må det forventes at de mindre salgssteder kan løbe tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på selve Kulturnatten, anbefaler vi at købe det hos 7-Eleven på Nørreport Station.

Husk at købe dit Kulturpas i god tid, hvis du skal bruge det som billet til offentlig transport!

Børnepas er gratis og kun for sjov til alle børn under 12 år. Det er ikke nødvendigt for børn at have et børnepas for at deltage i Kulturnattens arrangementer. Børnepasset er ikke gyldigt som billet i bus, tog og metro.

Ved køb af Kulturpas er det muligt at få udleveret en trykt oversigt over årets arrangører, men beskrivelserne af de specifikke arrangementer findes kun på hjemmesiden. Den trykte oversigt udleveres så længe lager haves.

Kulturpas refunderes ikke.