Om Kulturpasset

Kulturnatten den 12. oktober 2018
Alle arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas. Et Kulturpas koster 95 kr., og du kan købe det i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Salget begynder den 1. oktober 2018, og Kulturpasset giver også adgang til fri transport med tog, S-tog, bus og metro i hele Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl.17 til kl. 05. Hvis du bor udenfor Hovedstadsområdet og har adresse i Danmark, kan du købe dit Kulturpas i vores webshop fra den 17. september til den 5. oktober kl. 12.

Det er aldrig sket, at Kulturpasset er blevet udsolgt. Men i dagene op til og på Kulturnatten, må det forventes at de mindre salgssteder kan løbe tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på selve Kulturnatten, anbefaler vi at købe det i 7-Eleven på Nørreport Station eller 7-Eleven på Hovedbanegården

Husk at købe dit Kulturpas i god tid, hvis du skal bruge det som billet til offentlig transport!

Find dit nærmeste salgssted.

Børnepas er gratis og kun for sjov til alle børn under 12 år. Det er ikke nødvendigt for børn at have et børnepas for at deltage i Kulturnattens arrangementer. Børnepasset er ikke gyldigt som billet i bus, tog og metro.

Ved køb af Kulturpas er det muligt at få udleveret en trykt oversigt over årets arrangører, mens beskrivelserne af de øvrige arrangementerne kun kan findes på hjemmesiden. Den trykte oversigt kan kun udleveres så længe lager haves.

Kulturpas refunderes ikke.