302. Advokatsamfundet

 

En aften i Advokaternes Hus
Jagten på blotteren! Det er overskriften på dette års Folkedomstol, hvor publikum er nævninge og skal afgøre, om en mor skal straffes for at lægge billeder på Facebook af den mand, der har blottet sig for hendes datter. Kom og døm selv!

Du kan også høre advokat KNUD FOLDSCHACK fortælle om bl.a. Christianiasagen og Ungdomshuset.

Advokat RÈNE OFFERSEN holder oplæg om bl.a. Brixtofte-sagen og Kold Krigs-sagen.

Endelig er der GRATIS ADVOKATVAGT. Få gode råd fra vores advokater!

Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Advokatsamfundet
Kronprinsessegade 28
1306 København K
http://advokatsamfundet.dk/

Kategorier og område
Workshop
Østervold
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:30 - 20:00

Jagten på blotteren

En mor har lagt billeder af en blotter på Facebook. Nu sidder hun på anklagebænken. Skal hun straffes for sit forsøg på at fange den mand, der har blottet sig for hendes datter? Kom og bliv en del af Folkedomstolen, der skal tage stilling til EN SAG FRA DEN VIRKELIGE VERDEN.
 
Tid
19:00 - 21:30

Gratis advokatvagt

SKILSMISSE? SKAT? FRI PROCES? Gode råd er hele aftenen gratis i Advokatvagten og i den særlige Skatteadvokatvagt. Kom i god tid!
 
Tid
20:30 - 21:15

Skæve vinkler og spektakulære sager

Advokat RÉNE OFFERSEN har ført nogle af de mest kendte sager helt til Højesteret og har skrevet bøger om sit arbejde. Han fortæller blandt andet om Brixtofte-sagen, om Kold Krigs-sagen og om, hvordan hans karriere har foldet sig ud. Forbered dig på et oplæg, som er krydret med masser af anekdoter og SKÆVE VINKLER.
 
Tid
21:45 - 22:30

Advokat langt ind i hjertet

Advokat KNUD FOLDSCHACK er kendt fra Christianiasagen, Ungdomshuset Jagtvej 69 og COP 15. Han er drevet af lige adgang til juridisk hjælp for alle og af at bruge juraen som kreativt værktøj til gavn for samfundet. Det fortæller han om på kulturnatten I ADVOKATERNES HUS.