406. Dagbladet Information

 

Kulturnatten hos Information
Kom på rundvisning i det historiske hus, hvor journalister og redigerende sidder og knokler med at få morgendagens avis i trykken.

Aftenen byder blandt andet på spændende debatter og oplæg i kantinen, og i pauserne er der live jazzmusik, og baren er åben hele aftenen. Der vil også være bøger til salg fra Informations Forlag.

Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Dagbladet Information
Store Kongensgade 40C
1264 København K
https://www.information.dk/

Kategorier og område
Foredrag
Klima
Koncert
Kørestols – og barnevognsadgang
Rundvisning
Frederiksstaden
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 18:40

En måned uden USA

Hør chefredaktør Rune Lykkeberg og filmredaktør Christian Monggaard, når de taler om deres kulturelle diæt, hvor de ikke har måtte beskæftige sig med amerikansk kunst, kultur eller medier i en hel måned.
 
Tid
18:45 - 19:25

Europa i verden

To vigtige valg sætter retningen for Europas fremtid de kommende år. Det tyske og det franske. Hvilken betydning har det, hvem der er kansler i Tyskland, og bliver Macron siddende i Elysée-palæet? Hør Bruxelles-korrespondent Tore Keller og Tysklands-korrespondent Mathias Sonne i samtale med ph.d. og EU ekspert Ditte
 
Tid
19:30 - 20:10

Elektrochok i psykiatrien

Hør samtalen mellem lyriker og essayist Søren Ulrik Thomsen og Informations Louise Drivsholm, når de taler ombrugen af elektrochok i psykiatrien i Danmark.
 
Tid
20:10 - 20:30

Live jazz i Informations kantine

Live jazz i Informations kantine
 
Tid
20:30 - 21:10

Den store svindelmaskine

Kom med hele vejen rundt om Informations to store serier, Svindelmaskinen og Grand Theft Europe, når graverjournalisten Bo Elkær fortæller om hvad det er for en svindel, de har kortlagt og hvordan den er forbundet til udlandet og anden kriminalitet?
 
Tid
21:10 - 21:30

Live jazz i Informations kantine

Live jazz i Informations kantine
 
Tid
21:30 - 22:00

Live jazz i Informations kantine

Live jazz i Informations kantine