123. Dansk Industri

 

En aften i Industriens Hus for alle aldre
Kig forbi Industriens Hus, og mød nogle af de danske virksomheder, der holder hjulene i gang her i Danmark, og som er med til at sikre den velstand, vi allesammen nyder godt af.

Aftenens program byder på aktiviteter for både børn og voksne, og der bliver rig mulighed for at opleve de forskellige virksomheders produkter med alle sanser.

Rundvisninger kræver tilmelding - kan ske fra di.dk/kulturnatten fra den 2. oktober kl.12.
OBS: Der er nu lukket for tilmeldinger til rundvisninger.

Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
https://www.danskindustri.dk/kulturnatten/

Kategorier og område
Børn 6-12 år
Kørestols – og barnevognsadgang
Lysinstallation
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Rundvisning
Udstilling
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 23:00

Industriens Hus - for børn

Der vil være masser af spændende oplevelser for børn på Kulturnatten; Kig forbi, når Experimentarium laver science-show om elektromagnetisme, eller tag med en tur i rummet med Virsabi’s virtual reality oplevelse. Man kan også prøve kræfter med at styre Metroen fra en simulator, fremstille et kryds-og-bolle-spil og meget andet sjovt.
 
Tid
18:00 - 23:00

Kom på rundvisning i Industriens Hus (UDSOLGT)

Kom med på en rundvisning i Industriens Hus, og bliv klogere på husets historie og tankerne bag arkitekturen. Du vil selvfølgelig også få mulighed for at nyde udsigten over Tivoli og resten af København fra vores tagterrasse. Turen varer 45 min., og tilmelding kan ske fra di.dk/kulturnatten. OBS: begrænsede pladser!
 
Tid
18:00 - 23:00

Mød de danske virksomheder

Kig forbi Industriens Hus på Kulturnatten og mød 12 inspirerende, danske virksomheder, som allesammen bidrager til samfundet på hver deres måde. De står klar til at fortælle spændende historier og lave sjove aktiviteter med gæsterne af Kulturnatten. Læs mere om virksomhederne her: di.dk/kulturnatten
 
Tid
18:00 - 23:00

Mød de unge, talentfulde lærlinge

I vores lærlinge-zone kan du møde nogle virksomheder, som gør en særlig indsats for at uddanne faglærte. De unge, dygtige lærlinge står klar til at demonstrere, hvad man rent faktisk laver som industrioperatør, procesoperatør, finmekaniker, bådebygger, bådmekaniker og datatekniker.
 
Tid
19:00 - 23:00

Skab lysende kunst på facaden af Industriens Hus

Når mørket falder på, lyser Industriens Hus op og bidrager til at skabe en levende stemning i området omkring Rådhuspladsen. På Kulturnatten bliver facaden omdannet til et kæmpe lærred, som man kan male på fra sin egen smartphone. Kig forbi og giv dit bidrag det lysende kunstværk.
 

Yderligere information


 
Prøv også kræfter med at male på facaden af Industriens Hus fra din smartphone!

Rundvisninger kræver tilmelding - kan ske fra di.dk/kulturnatten