104. Dansk Arkitektur Center

 

Leg jer gennem Kids' City
Tag børnene med til fredagssjov på Den Lille Kulturnat. Leg jer gennem vores Kids’ City udstilling, prøv at kode LEGO robotter eller vær kreativ i vores familieværksted. Du kan også tage på skattejagt rundt i Kulturkvarteret.

Tidspunkt: 16:00 - 20:00

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
http://www.dac.dk

Kategorier og område
Børn 6-12 år
Prøv-selv
Udstilling
Workshop
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
16:00 - 20:00

Familieværksted: Byen set fra oven.

Hvordan ser byen ud fra oven? Tag med på en flyvetur i VR og gæt en by eller byg med på en fælles drømmeby. Du kan også designe en flot byplakat til at hænge på væggen derhjemme.
 
Tid
16:00 - 20:00

Kids' City - Stor børneudstilling

Tag hele familien med til udstillingen Kids’ City og gå på opdagelse i et sanseligt univers med omvendte huse, kæmpe stole og cykelslanger. Oplev, hvordan god arkitektur kan gøre livet i byen både sundere og sjovere for alle.
 
Tid
16:00 - 20:00

LEGO robotter

Når byens tårn er væltet, eller affaldet skal sorteres – så står robotterne klar til at hjælpe! Hvis altså du kan kode dem til det! Ved hjælp af en computer, en motor og forskellige sensorer, er der et væld af muligheder for at kode robotterne – så både små og store kan være med.
 
Tid
16:30 - 19:00

Orienteringsløb i Kulturkvarteret

Kom på sjovt orienteringsløb for hele familien! Udover arrangementerne i huset, inviterer DAC til orienteringsløb i Kulturkvarteret. Der er sat poster op på hele ruten og medaljer til børnene og friske forsyninger vil blive uddelt ved mållinjen.