108. Dansk Arkitektur Center

 

Den Lille Kulturnat i DAC
Til Den Lille Kulturnat holder vi længe åbent og lader børnene indtage DAC! Byg huse der kan holde til is og sne på Grønland eller kryb ind i din helt egen hule. De første 50 børn får en mulepose med malebog og andre overraskelser i!

Tidspunkt: 16:00 - 21:00

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
https://dac.dk/

Kategorier og område
Børn 2-5 år
Børn 6-12 år
Køb et måltid
Kørestols – og barnevognsadgang
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
16:00 - 20:45

Leg LEGO arkitekt

I påskeferien tager vi sammen med WWF på rejse til Grønland. Men du kan allerede få en smagsprøve på workshoppen til Den Lille Kulturnat. Byg den vildeste iglo eller en landsby i Arktis.
 
Tid
16:00 - 20:45

En verden af huler

Hvordan ser din drømmehule ud? Er den mørk og hemmelig, eller lys og venlig? Vi bygger huler af genbrugspap i geometriske former og samler dem med kæmpeskruer. Hulerne kan vi selvfølgelig lege med undervejs. Kig forbi, og slip fantasien løs!
 
Tid
16:00 - 21:00

Tag med på rejse i Kulturkvartet

Tag med på rejse i Københavns Kulturkvarter med jeres helt eget pas, som I kan få på DAC. Udforsk så mange steder, I har lyst til – f.eks. Nikolaj Kunsthal, Glyptoteket, Den Sorte Diamant m.m. Hvert sted I besøger giver jer et stempel i passet. Hvor mange stempler kan I samle?
 
Tid
19:00 - 20:30

Det lille arkitekturløb

Tag børnene med på en helt anderledes løbetur igennem blandt andet Kongernes Lapidarium, Krigsmuseet og Det Kgl. Biblioteks Have. Når I er færdige, vil der være lidt mad og drikke samt medaljeuddeling ved målet på Bryghuspladsen foran DAC.