903. Fonden Københavns Madhus

 

Mad og Jazz i natten
Københavns Madhus og JazzCamp for piger inviterer jer til sansefest i Bastbygningen i Kødbyen. Her vil I opleve kultur af bedste skuffe, når mad og jazz smelter sammen og tager jer med på en sanserejse. I kan f.eks. prøve kræfter med at kokkerere jeres egne smagsbomber, mens I lytter til jazz'ens sprøde toner spillet af JazzCamps pigeband. Her vil alle sanser blive bragt i spil!
Når sulten melder sig, så er det også her I Københavns Madhus, I kan købe jer et måltid mad til en billig penge.

Tidspunkt: 16:00 - 21:00

Fonden Københavns Madhus
Ingerslevsgade 44
1705 København V
http://www.kbhmadhus.dk

Kategorier og område
Børn 6-12 år
Koncert
Køb et måltid
Prøv-selv
Workshop
Vesterbro/Kødbyen
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
17:30 - 20:00

Køb et lækkert kultur-måltid

Når sulten melder sig i kulturnatten, så er det også i Københavns Madhus, at I kan købe jer et lækkert måltid mad. Nyd jeres aftensmad, men I lytter til jazz'ens toner leveret af JazzCamp for piger's pigebands. Vi står klar til at servere maden for jer fra kl. 18.30 og frem til kl. 20 eller indtil fadene er tomme.
 
Tid
18:00 - 18:20

Koncert med "De Varme Drikke" - JazzCamp for Piger

'JazzCamp for Piger' er fire dages spændende musikundervisning og inspirationscamp for piger i alderen 10-15 år. Her får man undervisning i at spille sammen som et band, improvisere og skabe helt ny musik. På kulturnatten giver pigebandet "De Varme Drikke" en smagsprøve på, hvad de har lært på JazzCamp og tager jer med ind i jazz'ens univers.