154. Dansk Arkitektur Center

 

Kvindelige forbilleder – mød bl.a. MotorMille
Kom til Kulturnat i Dansk Arkitektur Center (DAC), hvor vi fejrer kvindelige forbilleder.

Mød MotorMille fra DR, lær at dj’e med Female Future Sounds eller design dit eget tapet inspireret af Kvindernes Bygning.

Aktiviteterne udspringer af den anmelderroste udstilling ’Kvinder skaber rum’, som du kan nå at opleve, inden den lukker d. 23. oktober.

Du kan også bygge med LEGO samt lære at 3D printe, som del af vores udstilling ’A Space Saga’, der handler om at designe en månebase.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
http://www.dac.dk

Kategorier og område
Børn 2-5 år
Børn 6-12 år
English available
Køb et måltid
Kørestols – og barnevognsadgang
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Udstilling
Workshop
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 22:00

Design dit eget tapet

Mønstre, dyr, blomster – tapeternes verden er uendelig stor og fascinerende. I denne workshop kan du lege med gentagelser, farver og motiver og designe dit eget tapet. Vi lader os bl.a. inspirere af tapeter fra Kvindernes Bygning i København og kvindelige designere. Børnebogsforfatter og tapetmager Gertrude Kiel guider workshoppen.
 
Tid
18:00 - 21:00

DJ workshop med Future Female Sounds

I Future Female Sounds DJ Workshop får du en introduktion til DJ faget for begyndere, og lærer hvordan man mixer tracks sammen, bruger professionelt DJ udstyr samt arbejder med musik som DJ. Workshoppen styres af DJ'en Simone Øster aka. Smokey fra FFS DJ Academy.
 
Tid
18:30 - 19:00

MotorMille show

Kulturnatten i Dansk Arkitektur Center har kvindelige forbilleder som tema. Og MotorMille er om nogen et kvindeligt forbillede for børn! Hun viser, at store maskiner og fart over feltet også er for piger. Til Kulturnatten i Dansk Arkitektur Center kommer hun forbi vores Sal og laver et show med musik, dans samt sjov og ballade!
 
Tid
19:30 - 23:30

Leg LEGO® arkitekt – kan man bo på Månen?

På Kulturnatten kan du få et sneak peek på Dansk Arkitektur Centers store efterårsaktivitet: Leg LEGO® arkitekt. Vi skal bygge til månen og du skal tænke HELT nyt, for hvordan overlever man egentlig ude i rummet, hvor der hverken er ilt eller vand? Det kræver en god fantasi og modet til at tænke stort for at overleve på Månen.