751. Asia House

 

En smag af Asien
Asia House, Det Østasiatiske Kompagnis første hovedsæde fra 1898, er i dag en moderne platform for samarbejde mellem Danmark og de asiatiske lande. Kig ind på Indiakaj og smag på Asien med foredrag om ØK’s historie i Asien, musik af Confucius Institute og smagsprøver af moderne asiatisk street food.

Tidspunkt: 18:00 - 22:00

Asia House
Indiakaj 16
2100 København Ø
http://www.asia-house.dk

Kategorier og område
English available
Foredrag
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Østerbro/Nordhavn
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:15 - 18:45

En bid af ØK

Kig forbi og nyd et oplæg om Det Østasiatiske Kompagnis historie, og få en smag af hvordan det var at rejse rundt med ØK i Asien. Oplægget holdes af CBS Prof. Martin Iversen, forfatter af bogen UDSYN: ØK, Danmark og verden.
 
Tid
19:00 - 19:30

En bid af Korea

Kig forbi og bliv klogere på de koreanske kulinariske traditioner når KOPAN holder et kort oplæg om koreansk streetfood. KOPAN er et mundstykke til kulturudveksling mellem Danmark og Korea, og åbnede i 2014 KOPAN STREET, som den første koreanske streetfood sælger i Norden. Efter oplægget vil der være smagsprøver.
 
Tid
19:45 - 20:45

En bid af Kina

Music Confucius Institute byder ind til en musikalsk sanseoplevelse, når deres musikere giver smagsprøver på kinesiske musikstykker. Koncerten varer 45 min., og efterfølgende vil det være muligt at stille spørgsmål til musikerne og prøve deres traditionelle kinesiske instrumenter.
 
Tid
21:00 - 21:30

En bid af Indien

Kig forbi og bliv klogere på Indiens kulinariske traditioner, når DEEP RESTAURANT kommer forbi og holder et kort oplæg om indisk gademad. De familieejede DEEP-restauranter er gennemsyret af indisk kultur og pyntet med håndlavede genstande inspireret af Indiens festivaler, traditioner og farver. Efter foredraget kan du nyde en bid af indisk gademad