205. Folketinget

 

Børn på Borgen
På Den Lille Kulturnat slår Folketinget dørene op for børn i alderen 6-12 år. Aftenen byder på en række sjove aktiviteter på Christiansborg Slot, bl.a. en spøgelsesjagt rundt i de gamle sale og gange, hvor det gælder om at finde politiske genfærd. Børnene kan også dyste i paratviden om folkestyret mod deres forældre, male billeder og badges i kreaværkstedet og spille billedbanko med Folketingets formand, Henrik Dam Kristensen.

Tidspunkt: 16:00 - 20:00

Folketinget
Rigsdagsgården 1
1240 København K
http://www.folketinget.dk

Kategorier og område
Børn 6-12 år
Køb et måltid
Kørestols – og barnevognsadgang
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Workshop
Slotsholmen
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
16:00 - 20:00

Kreaværksted

Den store Landstingssal på 1. sal er blevet forvandlet til et kreaværksted. Kom og lav dine egne badges og tegninger. Du kan også spille folketingsspil og løse små sjove opgaver.
 
Tid
16:00 - 20:00

Prøv lykken

Kom og prøv det store lykkehjul i Vandrehallen, og svar på spørgsmål om Folketinget, og hvad politikerne laver herinde. Spil mod dine forældre. Måske ved du mere end dem?
 
Tid
16:00 - 20:00

Se Folketingssalen indefra

Du har sikkert set Folketingssalen på tv. Det er politikernes mødelokale. Her vedtager de love og diskuterer med hinanden. I aften kan du gå på opdagelse i salen. Tag f.eks. en selfie i en af de grønne folketingsstole, og se, hvor meget du kan ligne en politiker.
 
Tid
16:00 - 20:00

Tag på spøgelsesjagt på Borgen

Fredag den 13. dukker spøgelserne op i de gamle sale og gange på Christiansborg. Her kan du gå på opdagelse og lede efter politiske genfærd og andre af husets ånder. Du starter i Indre Hal, hvor du får dit eget spøgelsesskattekort. Find alle spøgelserne, og få en præmie
 
Tid
17:00 - 18:00
18:00 - 19:00

Spil billedbanko med Folketingets formand

Kom og vær med til at spille billedbanko. Du får din egen spilleplade med billeder fra Christiansborg. Folketingets formand råber billederne op og fortæller lidt om dem undervejs. Måske bliver du den heldige, der først kan råbe ”Banko” og få en præmie med hjem? Hvis du vil spille med, så meld dig til i Indre Hal. Der er begrænsede pladser.