146. Dansk Industri

 

Vi skaber en grøn fremtid sammen
Kig forbi Dansk Industri på Kulturnatten, og mød nogle af de virksomheder, der gør en særlig indsats for at finde innovative, bæredygtige og grønne løsninger på nogle af samfundets udfordringer.

Aftenen byder på aktiviteter for både børn og voksne, og der vil være rig mulighed for at opleve virksomhedernes produkter og løsninger med alle sanser. Du kan også tilmelde dig en rundvisning i Industriens Hus eller høre en række spændende foredrag. Tilmelding fra 2. oktober kl. 12. via de røde links.

Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Dansk Industri
H.C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
https://www.danskindustri.dk/kulturnatten/

Kategorier og område
Børn 2-5 år
Børn 6-12 år
English available
Foredrag
Klima
Kørestols – og barnevognsadgang
Lysinstallation
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Rundvisning
Udstilling
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 23:00

Danske virksomheder med bæredygtige løsninger

På Kulturnatten i Industriens Hus kan du møde nogle af de virksomheder, der er med til at udvikle fremtidens grønne og bæredygtige løsninger. Kig forbi og gå på opdagelse i en række sjove udstillinger og aktiviteter for både børn og voksne. Læs mere om virksomhederne: di.dk/kulturnatten
 
Tid
18:00 - 20:00

Kom på rundvisning i Industriens Hus

Kom med på en rundvisning i Industriens Hus, og bliv klogere på husets historie og tankerne bag arkitekturen. Du vil selvfølgelig også få mulighed for at nyde udsigten over Tivoli og resten af København fra vores tagterrasse. Turen varer 45. min. Begrænset antal pladser. Tilmelding begynder den 2. oktober kl. 12 via det røde link.
 
Tid
18:00 - 23:00

Reinventing Cities: The Exhibition

The Reinventing Cities er en verdensomspændende konkurrence, der udfordrer bl.a. arkitekter, udviklere, kunstnere og miljøforkæmpere til skabe bæredygtig byudvikling i uudnyttet byrum. Kom og se udstillingen med de 12 vinderprojekter.
 
Tid
18:00 - 23:00

Skab lysende kunst på facaden af Industriens Hus

Når mørket falder på, lyser Industriens Hus op og bidrager til at skabe en levende stemning i området omkring Rådhuspladsen. På Kulturnatten bliver facaden omdannet til et kæmpe lærred, som man kan male på fra sin egen smartphone. Kig forbi og giv dit bidrag til det lysende kunstværk.
 
Tid
18:30 - 19:00
20:30 - 21:00

OPLÆG Grønne fællesskaber og biodiversitet i byen

Mød grundlægger af TagTomat, Mads Boserup Lauritsen, der fortæller om sin rejse fra grønt fællesskab i taghaven på Nørrebro til virksomhedsejer. Du får fifs til, hvordan du og familien kan dyrke grønt derhjemme året rundt – fra grøntsager på altanen til svampe i vindueskarmen. Tilmelding begynder den 2. oktober kl. 12 via rødt link.
 
Tid
19:30 - 20:00

OPLÆG Public-Private Partnerships

GAIN, Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Industri og Arla Foods Ingredients indgik i 2017 et partnerskab i Etiopien omkring produktion af ernæringsrig yoghurt. Senere har et nyt projekt ført til udvikling af en kiks med quinoa. Meld dig til vores miniforedrag, få en smagsprøve og hør mere om projekterne. Tilmelding begynder 2. oktober kl. 12 via link.