801. Meyers Madhus

 

Kig indenfor i en verden af velduftende køkkenmagi
Til den lille kulturnat åbner vi dørene til vores Madhus og byder indenfor til et smugkig ind i en verden af kulinariske oplevelser, hvor de små kokke kan få hænderne i råvarerne, dufte og smage sig igennem de krydrede verdenskøkkener, følge kornets rejse fra jord til bord og varme sig om bålet med en snobrødspind i hånden. Vi snører forklædet og finder skamlerne frem, så selv de mindste madører kan nå op til køkkenbordet. Vi glæder os til at se jer!

Tidspunkt: 16:00 - 20:00

Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N
http://www.meyers.dk

Kategorier og område
Børn 6-12 år
English available
Nørrebro
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
16:00 - 20:00

BAG SNOBRØD I KANELVERSIONEN

Vi tænder op i bålfadene og sørger for rigelige mængder dej, så alle kan varme sig ved ilden, mens de bager snobrød pyntet alt det kanelsukker, dejen kan suge.
 
Tid
16:00 - 20:00

GÆT EN GRØNTSAG

Hvordan ser rosenkål ud? Og hvilken form har et græskar? Vi skal gætte grøntsager, så du kan teste dit kendskab til det grønne univers. Der bliver mulighed for at føle, dufte, kigge og tilmed lytte til grøntsagerne, hvis det kan hjælpe dig til at gætte, hvad det er for en grøn fætter, du har i hænderne. Det dygtigste grøntsagshoved præmieres.
 
Tid
16:00 - 20:00

KVÆRN KORN

Vi disker op med hele kerner fra forskellige kornarter, og stiller vores hånddrevne kværne op til fri afbenyttelse, så junior kan kværne sit eget mel og tage det med hjem og bage. Men vær klar på at smøge ærmerne op, for det er hårdt arbejde at male mel med de bare næver.
 
Tid
16:00 - 20:00

SKAB DIN EGEN KRYDDERIBLANDING

Krydderier findes i mange afskygninger og kan løfte simple retter til nye niveauer. Vi finder mortere og hele krydderier frem, og så er det op til jer at støde jeres egen krydderiblanding. Vi guider jer til de gode miks, men der er også fri leg til at sammensætte smage.
 
Tid
16:00 - 20:00

TORTILLAS-VÆRKSTED

I Meyers Madhus er vi glad for verdenskøkkenerne, og til den lille kulturnat lukker vi dørene op til det sydamerikanske af slagsen. Du får lov til at fremstille dine egne tortillas af majsmel, som slår supermarkedets versioner med længder, og bagefter boltrer vi os i tomater og krydderurter, når vi skal frembringe frisk, chunky salsa.
 

Yderligere information


 
Aktiviteterne vil køre løbende i tidsrummet mellem klokken 16 – 20 og har en varighed af ca. 15-20 minutter. Vi arbejder efter først til mølle.