401. Dagbladet Information

 

Holberg, jazz og kultur
Kom på rundvisning i det historiske hus, hvor journalister og redigerende sidder og knokler med at få morgendagens avis i trykken. Du kan også opleve spændende oplæg i Informations kantine om blandt andet Riget III, Holberg og hvordan en kulturredaktion arbejder i et moderne mediehus.
I pauserne kan du lytte til live jazzmusik, købe bøger fra Informations Forlag og stille tørsten med forfriskninger i baren, som er åben hele aften.

Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Dagbladet Information
Store Kongensgade 40 C
1264 København K
http://www.butik.information.dk

Kategorier og område
Foredrag
Koncert
Køb et måltid
Opdag på egen hånd
Rundvisning
Frederiksstaden
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 18:30

Riget Exodus

Det bobler stadig i de gamle blegedamme under Riget, og Lars von Trier og Niels Vørsel tager os for tredje gang med på rundtur i korridorerne, kontorerne og stuerne på det store, hjemsøgte hospital. Informations kulturredaktion er store Riget-fans, og Lone Nikolajsen, Lise Benthin Præstgaard og Christian Monggaard taler om alle tre sæsoner!
 
Tid
19:00 - 19:30

Holberg holder stadig

Hvorfor Holberg 300 år senere stadig har noget at sige et moderne menneske: Teaterinstruktør Katrine Wiedemann var egentlig forbeholden, da hun blev spurgt om hun ville iscenesætte 'Den Vægelsindede' på Det Kongelige Teater, men det viste sig, at hun til prøverne aldrig har grinet så meget siden første gang, hun røg pot.
 
Tid
20:00 - 20:30

Pulsen på valget

Vi er efterhånden ved at være klar til et Folketingsvalg og når Kulturnatten afholdes, står vi formentlig midt i en nervepirrende valgkamp. Vi har inviteret Informations indlandsredaktør, Anton Geist, og Informations politiske kommentator, Lars Trier Mogensen, ind til en snak om hvordan landet ligger.
 
Tid
21:00 - 21:30

Spørg kulturredaktionen

Teater, film, musik og litteratur. Hvordan beslutter Informations kulturredaktion sig for, hvad den skal skrive om – og hvorfor? Kulturredaktør, Rasmus Elmelund, filmredaktør, Christian Monggaard og journalist og kritiker, Lone Nikolajsen fortæller om dagligdagen på kulturgangen og tager gerne imod spørgsmål fra salen.