801. Union

 

Celebrating the Hybrid // Union
I Union fejrer vi de hybrider, som opstår når mennesker mødes og fordomme nedbrydes. Når kunstformer og overbevisninger smelter sammen i nye former og udtryk. Oplev bl.a. udstillingen Black Masculinity, der udfordrer den stereotype fremstilling af sorte mænd. Lån et levende menneske med personlige historier hos Menneskebiblioteket. Smag på mødet mellem gastronomiske verdener i spiseriet Send Flere Krydderier. Dans natten ind til rytmer fra Eritrea til after party i Alice og meget mere.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

Union
Nørre Allé 7
2200 København N
https://union.kk.dk

Kategorier og område
Nørrebro
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 18:30

Sort Maskulinitet // Udstilling af Not the Norm

Black Masculinity er en udstilling, der handler om at omfavne og fejre skønheden i sort maskulinitet gennem en visuel og musisk fortælling i billeder, film og performance. Det kreative fællesskab Not the Norm tager dig igennem forskellige positive fremstillinger af sorte maskulinitet. Udstillingen er en oplevelse for alle, inklusiv børnefamilier.
 
Tid
18:30 - 19:00

Change & Resilience // Udstilling af EAHR

Emergency Architecture & Human Rights rydder arkitektstuen og viser tidligere arbejde og fremtidige projekter frem. Til fælles for deres arbejde er at de fokuserer på social, økonomisk og miljømæssige forandringer når de tegner til mennesker og fællesskaber.
 
Tid
18:30 - 22:00

Fællessang for solidaritet og sammenhold

Traditionen tro inviterer Mellemfolkeligt Samvirke til fællessang for sammenhold og solidaritet den hyggelige gård på Fælledvej 12, hvor det nye sociale folkekøkken Globalhagen Kitchen serverer lækker økologisk, vegetarisk middag.
 
Tid
19:00 - 20:00

Fællesspisning // af Send Flere Krydderier

Send Flere Krydderier - Nørre Allé 7 inviterer alle til at deltage i en social middag med smagsoplevelser, der afspejler baggrunden hos de dygtige kokke, der kommer fra forskellige hjørner af kloden. Gå ikke glip af dette hybridmøde mellem gastronomiske kulturer.
 
Tid
19:30 - 22:30

Lån en menneskebog // af Menneskebiblioteket

Hos Menneskebiblioteket kan du i stedet for bøger låne levende mennesker med personlige historier og erfaringer. Menneskebøgerne stiller frivilligt op for at dele sin historie med dig, fordi personerne i deres dagligdag udsættes for fordomme eller diskrimination på grund af deres livsstil, religion, seksualitet, beskæftigelse eller lignende.
 
Tid
20:00 - 20:30

Nour's Night // af Nours Musikcafé

Den syriske guitarist Nour Amora inviterer musikalske legekammerater på scenen for at skabe en smeltedigel af genrer og lyde.
 
Tid
20:15 - 21:00

Collective Performance // af Public Society

En fællesperformance vil finde sted i Unions gård hvor materialer udforskes og publikum engageres gennem improvisation. Gruppen af kunstnere interagerer med tilfældigt materiale, og publikum inviteres til at deltage aktivt i forestillingen.
 
Tid
20:30 - 21:00

Privilege Walk // af CKI - Kunst & Interkultur

Privilege Walk er et socialt eksperiment, som får dig til at ændre perspektiv på dig selv og de mennesker du møder på din vej. Eksperimentet vil lære dig om de privilegier som følger med eksempelvis køn, seksualitet, social klasse og hudfarve. Walken præsenteres af CKI Kunst & Interkultur og sættes i perspektiv af Mica Oh.
 
Tid
21:00 - 21:30

Postcards From... // Udstilling af Refugee.Today

Portrætudstillingen i forhaven er det første syn, du møder, når du deltager i hybridfejringen i Union. Udstillingen søger at give indsigt i et af vores tids mest aktuelle problemer: konflikter, der får folk til at flygte. Billederne er et dialogværktøj i det offentlige rum: Hvem er de flygtninge, der nu er en del af det danske samfund?
 
Tid
23:00 - 01:00

Kulturnat efterfest // i ALICE

Det unge, men allerede legendariske sted for global og eksperimentel musik - ALICE - vil være rammen om efterfesten med et line-up, der tæller Eva Afewerki / flygtning94, der er en eritreisk DJ med base i København. Hun vil spille Hiphop, Trap, eritreisk traditionel musik og Afro-trap for os.
 

Yderligere information


 
Den performative udstilling Black Masculinity på 1. sal er kun tilgængelig via trappe. Resten af arrangementet og efterfest er tilgængelige for alle.