302. Davids Samling

 

Musik, Henna tatoo, Café Maroc Maroc og Fashion Display
Velkommen til koncerter med den palæstinensiske oud-virtuos Bilal Irshed, den danske bassist Rasmus Møldrup og den cubanske perkussionist Yohan Ramon.

Prøv at få lavet en Henna Tattoo i værkstedet hos Nicole Kruckenberg, der sidder klar til at bemale dine hænder med de smukkeste mønstre. Og hele aftenen kan du opleve ”A display of fashion and textile designs inspired by the Museum’s collections” i samarbejde med Det Kongelige Akademi.

Café Maroc Maroc sælger skønne delikatesser i teltet.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

Davids Samling
Kronprinsessegade 30-32
1306 København K
http://www.davidmus.dk/

Kategorier og område
Børn 6-12 år
English available
Koncert
Køb et måltid
Udstilling
Workshop
Østervold
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 00:00

A display of fashion and textile designs

I et samarbejde med det Kongelige Akademi vises modekreationer og tekstiler inspireret af den islamiske samling og lavet af kandidatstuderende på programmet ’Fashion, Clothing and Textiles; New Landscapes for Change’. Objekterne er designet specielt til at vises i museets udstillingsrum. Fremvisningen forlænges ind i efterårsferien.
 
Tid
18:00 - 00:00

Cafe Maroc Maroc Reffen i teltet

Hele aftenen i teltet i gården: Cafe Maroc Maroc - Reffen I Zia Mounas marokkanske café serveres der orientalske delikatesser: couscous, salater, pink-hummus, daddelkugler og mynthe-te. Betaling kontant eller med MobilePay.
 
Tid
18:00 - 23:00

Henna Tattoo Salon

I værkstedet kan man få sine hænder bemalet med de smukkeste mønstre af designer Nicole Kruckenberg og kyndige tatovører. Kun naturlige farver anvendes. Hver gæst må selv tage ansvaret for, at deres hud kan tåle malingen. Børn skal ledsages af en voksen. Kø må påregnes.
 
Tid
19:00 - 19:30
20:30 - 21:00
22:00 - 22:30

Bilal Irshed Trio

Bilal Irshed Trio afholder 3 koncerter i løbet af aftenen. Trioen består af den palæstinensiske oud-virtuos Bilal Irshed, den danske bassist Rasmus Møldrup og den cubanske perkussionist Yohan Ramon. Nyd deres karakteristiske, orientalske og internationale musiknumre, krydret med nyfortolkninger.