Om programmet

Som gæst på Kulturnatten 13. oktober 2017 kan du opleve noget, du ikke kan opleve til hverdag. Åbne huse, steder der normalt er lukkede for publikum eller spektakulære arrangementer på byens museer og kulturinstitutioner.

ALLE arrangementer i Kulturnattens program kræver Kulturpas for at få adgang.

Læs mere om Kulturpas, priser og salgssteder

Søg i Kulturnattens spændende program med over 600 arrangementer øverst på siden i søgefeltet, for at gå til udvidet søgning skal du klikke på den hvide pil under søgefeltet.

Der er arrangementer for alle aldre i alle områder af byen. Hvis du opretter en profil, kan du gemme dit eget program under "Min Kulturnat" og generere dit eget kort. Klik på "tilføj Min Kulturnat" ved det ønskede arrangement, når du er logget på.

Pdf-version af trykt program
Hent en gratis pdf-version af det trykte program - bemærk, at filen svarer til det trykte program og derfor ikke er opdateret tilsvarende online programmet.

Nyeste arrangementer
Se liste over de nyeste arrangementer, der ikke er med i trykt program. Listen opdateres løbende. Mange af arrangørerne på listen fremgår også af trykt program, men har efterfølgende udvidet aftenens program med flere arrangementer.

Kulturnattens app
Kulturnattens program ligger også gratis som app i App Store eller på Google Play senest 30. september. Her kan du se det samlede opdaterede program eller lave dit eget og gå efter det på Kulturnatten. Du kan både se arrangementer efter område, eller efter hvor du står på selve Natten.

Kulturnatten påtager sig intet ansvar for aflysninger og fejl i programmet.