Min kulturnat


Her kan du se arrangementer du har føjet til "Min Kulturnat", hvis du er logget på. Har du ikke en profil, så opret dig med Facebook-login eller lav et login med din mail ved at klikke "Opret profil" nederst i højre hjørne.

Hvad går Min Kulturnat ud på?
I Kulturnattens program har du mulighed for at tilføje de arrangementer, som du er interesseret i til en personlige huskeliste; Min kulturnat. Du tilføjer arrangementer til din personlige huskeliste ved at klikke "tilføj til min Kulturnat", når du er inde på et arrangement. Når din huskeliste er færdig, kan du klikke "send som e-mail" og du vil få din liste tilsendt på den mail, du er logget på med.

Ved at gemme hjemmesiden som hjemmeskærm på din telefon, får du nemt adgang til den og dine gemte ”Min Kulturnat” arrangementer. Desuden indeholder den mobile hjemmeside geolokalisering, og det er derfor nemt at bruge den til at finde nærliggende arrangementer i løbet af aftenen (funktionen hedder "i nærheden" i menuen på din telefon).

Allerede bruger
Hvis du allerede er bruger af kulturnatten.dk, skal du bare logge dig ind igen med e-mail og password i feltet "Min Kulturnat" nederst på siden