Godt at vide

Vi har samlet en række praktiske facts og råd til dig, der skal til Den Lille Kulturnat den 15. marts 2019


Dato

Den Lille Kulturnat finder sted den 15. marts 2019 kl. 16-21.

Kun for børn

Den Lille Kulturnat har kun arrangementer for børn i programmet. Målgrupperne er: små børn 2-5 år og store børn 6-12 år.

Kulturnatten som du kender den, vender tilbage i oktober

Kulturnatten i uge 41, vender tilbage præcis som den plejer. I år er det den 11. oktober 2019.

Husk at købe billet

For at få adgang til arrangementerne, skal du have et armbånd. Dette er din billet til alt i Den Lille Kulturnats program.

Billetten til Den Lille Kulturnat er et armbånd, der kan købes hos 7-Eleven og museer i indre København og på Frederiksberg fra den 1. marts. Find dit nærmeste salgssted.
Alle over 12 år skal have et armbånd for at deltage og det koster 85 kr. En voksen med armbånd kan frit tage fire børn med under 12 år. Armbåndet gælder IKKE som rejsehjemmel til bus, tog og Metro.

Planlægningen af dit program

Fra den 1. marts kan du læse programmet til Den Lille Kulturnat her. I programmet kan du sortere i både områder og kategorier, og eventuelt begge dele på samme tid. Det giver dig et hurtigt overblik over de arrangører, som matcher din foretrukne bydel og dine interesser.
Den Lille Kulturnat har ikke nogen trykt oversigt, så du finder kun programmet på Kulturnattens hjemmeside fra den 1. marts.
Den mobile hjemmeside geolokalisering, og det er derfor nemt at bruge den til at finde nærliggende arrangementer i løbet af aftenen (funktionen hedder "i nærheden" i menuen på din smartphone).

På kulturnatten.dk kan du også oprette en “Min Kulturnat”-profil, så du kan planlægge din rute gennem de mange gode tilbud. Det giver dig mulighed for at gemme de arrangementer, som interesserer dig ved at klikke på " + Tilføj Min Kulturnat", og så er de nemme at finde igen.

Tjek også, om der er nogle arrangementer i dit program, der kræver tilmelding. Det er ærgerligt at møde op, hvis der ikke er plads. Alle tilmeldinger begynder den 11. marts kl. 12.


Transport er ikke en del af billetten

Bemærk, at armbåndet IKKE gælder som rejsehjemmel (billet) til bus, tog og Metro.


Tjek ændringer

Husk at tjekke om nogle af dine planlagte arrangementer er ændret: Se listen her!


Ledsagerpas

Kulturnatten udsteder ledsagerpas til gæster med gyldigt ledsagerkort. Der skal ansøges om ledsagerpasset via info@kulturnatten.dk senest den 1. marts, så vi kan nå sende et ledsagerarmbånd med posten.