Godt at vide

Vi har samlet en række praktiske facts og råd til dig, der skal til Den Lille Kulturnat.

Dato

Den Lille Kulturnat finder sted den 13. marts 2020 kl. 16-20.

Kun for børn

Den Lille Kulturnat har kun arrangementer for små og store børn i programmet.

Kulturnatten som du kender den, vender tilbage i oktober

Kulturnatten i uge 41, vender tilbage præcis som den plejer. I år er det den 9. oktober 2020.

Husk at købe billet

For at få adgang til arrangementerne, skal du have et armbånd. Dette er din billet.

Armbåndet kan købes i udvalgte 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet eller hos nogle af de medvirkende museer og andre arrangører fra den 2. marts.

Armbåndet koster 85 kr., til og med 11 år er gratis og 12 år og opefter skal købe billet. Det er gratis at medbringe fire børn under 12 år ved køb af et armbånd. Armbåndet gælder IKKE som rejsehjemmel (billet) til bus, tog og Metro.

Planlægningen af dit program 

Fra den 14. februar kan du læse programmet til Den Lille Kulturnat her. I programmet kan du sortere i både områder og kategorier, og eventuelt begge dele på samme tid. Det giver dig et hurtigt overblik over de arrangører, som matcher din foretrukne bydel og dine interesser.

Den Lille Kulturnat har ikke nogen trykt oversigt, så du finder kun programmet på Kulturnattens hjemmeside.

Den mobile hjemmeside har geolokalisering, og det er derfor nemt at bruge den til at finde nærliggende arrangementer i løbet af aftenen (funktionen hedder "i nærheden" i menuen på din smartphone).

På kulturnatten.dk kan du også oprette en “Min Kulturnat”-profil, så du kan planlægge din rute gennem de mange gode tilbud. Det giver dig mulighed for at gemme de arrangementer, som interesserer dig ved at klikke på " + Tilføj Min Kulturnat", og så er de nemme at finde igen.

Tjek også, om der er nogle arrangementer i dit program, der kræver tilmelding. Det er ærgerligt at møde op, hvis der ikke er plads. Alle tilmeldinger begynder den 2. marts kl. 12.

Transport er ikke en del af billetten

Bemærk, at armbåndet IKKE gælder som rejsehjemmel (billet) til bus, tog og Metro.

Tjek ændringer

Husk at tjekke om nogle af dine planlagte arrangementer er ændret: Se listen her

Ledsagerpas

Kulturnatten udsteder ledsagerpas til gæster med gyldigt ledsagerkort. Der skal ansøges om ledsagerpasset via info@kulturnatten.dk senest den 2. marts. Husk at skrive din adresse, så kan vi nå at sende ledsagerbilletten med posten.

Rigtig god Den Lille Kulturnat!