Godt at vide

Dato

Kulturnatten finder altid sted fredag i uge 41. I 2021 er Kulturnatten den 15. oktober, og kun denne ene dag, fra kl. 18.00 – 24.00.

Husk Kulturpasset 

For at få adgang til arrangementerne, skal du have et Kulturpas, hvis du er fyldt 12 år. Det koster 95 kr.. Børn under 12 år har gratis adgang, men de kan få et særligt børnepas, hvis de har lyst.

Det er aldrig sket, at Kulturpasset er blevet udsolgt. Men i dagene op til og på Kulturnatten kan de mindre salgssteder være løbet tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på selve Kulturnatten, anbefaler vi derfor, at du køber det i 7-Eleven på Nørreport Station eller 7-Eleven på Hovedbanegården.

Find inspiration

Hold øje med Kulturnatten på de sociale medier, hvor vi løbende deler information, inspiration og billeder.

Transport 

Der er mange mennesker i Københavns gader under Kulturnatten, og det er effektivt at tage cyklen eller at gå fra sted til sted.

Hvis du får brug for at hvile benene eller rejse over længere afstande, giver det købte Kulturpas også adgang til fri transport i zone 1-99 i Hovedstadsområdet fra kl. 16.00 til kl. 04.00.

Bemærk, at det kan være svært at få plads til din cykel i S-togene på Kulturnatten grundet den store tilstrømning af gæster mod og fra København.

Vi glæder os til at se jer igen til Kulturnatten den 15. oktober 2021.