.

Godt at vide

Du har læst vejrudsigten og forberedt din påklædning. Du har undersøgt, hvor du skal spise din aftensmad eller besluttet dig for at spise hjemmefra. Men hvad er ellers nyttigt at vide, inden du bevæger dig ud for at udforske i byen under Den Lille Kulturnat? Vi har samlet en række praktiske informationer til dig herunder.

Dato
Den Lille Kulturnat finder sted den 15. marts 2024 kl. 16-20.

Kun for børn
Den Lille Kulturnat har kun arrangementer for små og store børn i programmet.

Kulturnatten som du kender den, vender tilbage i oktober
Kulturnatten i uge 41, vender tilbage præcis som den plejer. I år er det den 11. oktober 2024.

Husk at købe Kulturpas
Det er kun muligt at købe Kulturpas til Den Lille Kulturnat digitalt. Kulturpasset til Den Lille Kulturnat koster 125 kr. når man er fyldt 12 år. Det er gratis at medbringe to børn under 12 år ved køb af et Kulturpas. Dit Kulturpas er også din billet til fri transport med bus, tog og metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 kl. 15.00-21.00

Planlægningen af dit program
Fra den 1. marts kan du læse programmet til Den Lille Kulturnat her. I programmet kan du sortere i både områder og kategorier, og eventuelt begge dele på samme tid. Det giver dig et hurtigt overblik over de arrangører, som matcher din foretrukne bydel og dine interesser.

Den Lille Kulturnat har ikke nogen trykt oversigt, så du finder kun programmet på Kulturnattens hjemmeside.

Tjek også, om der er nogle arrangementer i dit program, der kræver tilmelding. Det er ærgerligt at møde op, hvis der ikke er plads. Alle tilmeldinger begynder den 6. marts kl. 12.

Tjek ændringer
Husk at tjekke om nogle af dine planlagte arrangementer er ændret: Se listen her!

Kulturnatten 2024
Kulturnatten vender tilbage den 11. oktober 2024. Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til seks timers unikke kulturoplevelser.

Handicapforhold
Kulturnatten udsteder ledsagerpas til alle, som har et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice. Gæster, der har et ledsagerkort, kan anmode om et ledsagerpas ved at sende en mail med vedlagt billede af ledsagerkortet til info@kulturnatten.dk senest den 13. marts. Ledsagerpas udstedes kun digitalt til ledsagere med en smartphone.

Nyhedsbrev
Du kan få nyt om Kulturnatten og Den Lille Kulturnat ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også følge med og finde inspiration på Instagram og Facebook.