Godt at vide

Dato

Kulturnatten finder altid sted fredag i uge 41. I 2021 er Kulturnatten den 15. oktober, og kun denne ene dag, fra kl. 18.00 til kl. 00.00.

Kulturpas

For at få adgang til arrangementerne skal du have et Kulturpas, hvis du er fyldt 12 år. Det koster 95 kroner. Børn under 12 år har gratis adgang, men de kan få et børnepas, hvis de har lyst.

Kulturpas er ikke tidligere blevet udsolgt, men i dagene op til og på Kulturnatten kan de mindre salgssteder være løbet tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på selve Kulturnatten, anbefaler vi, at du køber det i 7-Eleven på Nørreport Station eller Hovedbanegården.

Fri transport 

Hvis du ikke vil gå, cykle eller hoppe på en af Kulturnattens både, så husk, at du frit kan rejse med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet med dit Kulturpas som billet. Læs mere om fri transport på Kulturnatten

Handicapforhold

Du kan orientere dig i programmet, i forhold til hvilke arrangementer, der er tilgængelige med kørestol. Hvis der er adgang med kørestol, er arrangementet markeret med et kørestolsikon. 

Kulturnatten udsteder ledsagerpas til gæster med gyldigt ledsagerkort fra Invalideorganisationernes Brugerservice. 

Ansøgning om ledsagerpasset skal ske senest den 1. oktober 2021 via mail. Kulturnatten sender herefter et ledsagerbrev, som skal medbringes og ombyttes til et ledsagerpas. 

Ledsagerbrevet kan kun ombyttes på biblioteker i Københavns eller Frederiksberg kommune. Se hvilke biblioteker, der sælger Kulturpas