.

Om Den Lille Kulturnat

Dagene bliver længere, og med lyset vender børnenes egen Kulturnat tilbage - Fredag den 15. marts 2024 kl. 16 – 20.

Den 15. marts kl. 16-20 inviterer Den Lille Kulturnat på udforskning af byen i børnehøjde, og  vi glæder os til en dag fyldt med eventyr, spænding og sjove eksperimenter. Det er  Kulturnatten, som du kender den - men udelukkende med arrangementer for små og store  børn sammen med deres voksne.

Arrangørerne tæller blandt andet museer, gallerier, biblioteker, kirker, madhuse, slotte, teatre og biografer, og de har alle travlt med at planlægge de underholdende og lærerige  arrangementer, der kun finder sted under Den Lille Kulturnat.

Programmet vil byde på mange former for arrangementer for børn mellem 2-5 år og 6-12 år, og de vil alle finde sted i et tidsrum, hvor også de mindste kan være med, selvom de skal tidligere i seng.

Du kan finde programmet her fra den 1. marts. Her vil du kunne læse om de spændende arrangementer som Kulturpasset til Den Lille Kulturnat giver adgang til.

Det er kun muligt at købe Kulturpas til Den Lille Kulturnat digitalt. Kulturpasset til Den Lille Kulturnat koster 125 kr. når man er fyldt 12 år. Det er gratis at medbringe to børn under 12 år ved køb af et Kulturpas. Dit Kulturpas er også din billet til fri transport med bus, tog og metro i Hovedstadsområdet zone 1-99 kl. 15.00-21.00 

Vi ses til Den Lille Kulturnat.