Om Kulturnatten 2022

Kulturnatten er tilbage fredag den 14. oktober 2022.

Uanset om du er til høj musik eller meditativ stilhed, vilde natureksperimenter interessante fortællinger, vil smage dig igennem København eller lære mere om design, arkitektur eller mode, kan du finde arrangementer, som matcher din smag til Kulturnatten.

Fredag den 14. oktober fylder Kulturnatten gader og stræder med unikke og fantastiske kulturtilbud. I efterårsmørket kan du deltage i de mange særarrangementer og opleve de flotte lyssætninger, der lyser byens pladser og facader op.

Fælles for alle arrangementerne er, at du kun kan opleve dem denne ene gang om året med dit Kulturpas – og at de sammen skaber den helt særlige stemning, der opstår under Kulturnatten.

Husk, at Kulturnatten har barslet med Den Lille Kulturnat. Så hvis du kender børn, der gerne vil opleve mere kultur, så sæt allerede kryds i kalenderen fredag den 18. marts 2022. Læs mere om Den Lille Kulturnat her.

Kulturpas

Et Kulturpas koster 95 kroner og giver fri adgang til alle Kulturnattens arrangementer og fri transport med bus, tog og Metro i hele Hovedstadsområdet kl. 16.00-04.00. To børn til og med 11 år kører gratis sammen med en voksen.

Børn til og med 11 år har gratis adgang, men de kan få et særligt børnepas, hvis de har lyst. Børnepasset er for sjov. Det er ikke nødvendigt for at deltage på Kulturnatten og kan ikke bruges som billet i bus, tog og Metro.

Salget begynder den 1. oktober. Herfra kan du købe dit Kulturpas på udvalgte biblioteker og museer og i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet.

Kulturpas refunderes ikke. 

Webshop

Fra den 12. september til den 7. oktober kan du købe Kulturpas via Kulturnattens webshop. Bemærk, at alle ordre vil blive sendt som Quickbrev for at sikre at ordrene når frem i tide.

Se taksterne for forsendelse med Quickbreve her.

Program

Programmet for Kulturnatten 2022 bliver offentliggjort 16. september. Herfra kan du fordybe dig i de mange arrangementer og sortere i både områder og kategorier og eventuelt begge dele på samme tid. Det giver dig et hurtigt overblik over, hvilke arrangører, som matcher din foretrukne bydel og dine interesser.

Det er svært at nå mere end seks arrangementer i løbet af aftenen, hvis du vil fordybe dig i arrangementerne. Vi anbefaler derfor, at du holder dig mest muligt til ét område i programmet. 

Nogle af arrangementerne kræver tilmelding. Alle tilmeldinger begynder den 3. september kl. 12.00.

Fri transport 

Hvis du gerne vil bevæge dig hurtigt rundt i byen og være ude i den friske luft, så foreslår vi, at du går eller tager din cykel. Men du kan også benytte Kulturpasset som billet til transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet (zone 1-99) kl. 16.00-04.00.

Kulturpasset gælder som billet for en voksen og to børn til og med 11 år.