Den Lille Kulturnat


I 2019 fik børnene deres helt egen Kulturnat. Den Lille Kulturnat er Kulturnatten, som du kender den, men arrangementerne henvender sig kun til børn i selskab med deres voksne.

Den Lille Kulturnat udsprang af et ønske om at have mere fokus på arrangementer i børnehøjde. Vores interne undersøgelser viser nemlig, at omkring 20 procent af alle Kulturnattens gæster tilbringer aftenen med deres børn, hvilket vil sige, at op mod 35.000 børn under 12 år deltager til Kulturnatten.

Undersøgelserne har givet Kulturnatten gåpåmod i forhold til at imødekomme børnene endnu mere, og 2019 blev det første år med en Kulturnat kun til børn.

Med Den Lille Kulturnat ønsker vi at udbrede kendskab til de mange fantastiske oplevelser for børn, som København og Frederiksberg har at byde på. 

Den Lille Kulturnat 2022 er aflyst 

(Sidst opdateret den 24. januar 2022)

Kulturnatten er nået frem til, at vi aflyser Den Lille Kulturnat igen i år. 

Der er flere faktorer, der har haft betydning i forhold til beslutningen. For det første synes vi, at Den Lille Kulturnat fortjener at blive søsat under de mest optimale vilkår, og vi kommer ikke udenom, at omstændighederne stadig er meget usikre grundet corona. For det andet er økonomien svækket efter to år med aflysninger og færre besøgende end budgetteret. Kulturnatten modtager hverken støtte fra stat eller kommune, så alle vores indtægter kommer fra salg, og vi er nødt til at skære ind til benet i år.

Vi håber, at Den Lille Kulturnat kan vende tilbage i år 2023, og vi glæder os til at gense alle glade børn og deres voksne.