115. Dansk Arkitektur Center

 

Dronekapløb, robot wrestling og rumrejse til Mars
Til Kulturnatten på DAC kan du opleve en spændende aften i fremtidens tegn med sjove aktiviteter for både børn og voksne! Du kan bl.a. flyve med droner, bygge robotter, tegne i VR og opleve et lynforedrag med en tidligere arkitekt ved NASA, der fortæller om, hvordan vi i fremtiden kan bo og leve på Mars. Langs havnekajen udenfor kan du også opleve en lysinstallation, der omsætter partikler i luften til lys og lyd. Og så kan du selvfølgelig gå på opdagelse i vores store BIG-udstilling.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
https://dac.dk/

Kategorier og område
Børn 6-12 år
Foredrag
Køb et måltid
Lysinstallation
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Udstilling
Workshop
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 00:00

I LOVE LEGO

Kom ind og oplev BIGs kendte bygninger, bygget i LEGO, af nørdede LEGO builders. Derudover kan du selv dykke ned i LEGO poolen og prøve at bygge en BIG bygning.
 
Tid
18:00 - 23:00

Minecraft Challenge: Byg din fremtid

Arkitekterne fra BIG og Triergaming udfordrer jer til at bygge et hjem på en øde ø og med få midler. Kom ind og giv dit bud på den bedste løsning!
 
Tid
18:00 - 21:00

Robot turnering af Hebocon

Hebocon er en sumo-wrestlingturnering for robotter, for alle der ikke har evnerne til at bygge robotter (eller dem der vil have en udfordring!).
 
Tid
19:00 - 20:00

Fra Big Bang til liv på Mars

Kan vi bo på Mars? Tina-Henriette Kristiansen, arkitekt ved NASA giver et stand-up science show hvor du på 10 minutter kan blive klogere på Mars – for både børn og voksne!
 
Tid
19:00 - 22:00

Prøv at flyv en drone

Dronerne er tilbage! Kom og prøv om du kan flyve dronen gennem forhindringsbanen og hør mere om hvad man kan bruge droner til.
 
Tid
21:00 - 00:00

Partikler - en lyd og lysoplevelse

Luft består af fine usynlige partikler, men ved at skyde laser gennem luften mellem IDA og DAC på havnefronten, omsættes de partikler der hænger i luften på magisk vis til lys og lyd. DAC skyder en rød laser og IDA en blå - og fra Bølgen kan du se dem begge mødes i et spejl! Lysværket laves i samarbejde med Vertigo og IDA.