616. Biblioteket Frederiksberg

 

Natlys – En aften i lys og i mørke
Frederiksberg Bibliotek udforsker lyset og mørket, når efterårsaftenens sorte tæppe trækkes ind i huset som kulisse, og kun oplevelserne lyser op. Find ud af om litteratur kan spises, tegn lysende selfies og leg med Hollywoods yndlingsrekvisit, green screen’en. Vi er med til at vende byen på vrangen og lyse Frederiksberg op i mørket.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkonér Plads 3
2000 Frederiksberg
https://fkb.dk/arrangementer/kunst-kultur/natlys-en-aften-i-lys-og-moerke-paa-biblioteket-frederiksberg

Kategorier og område
Børn 2-5 år
Børn 6-12 år
English available
Kørestols – og barnevognsadgang
Lysinstallation
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Rundvisning
Udstilling
Workshop
Frederiksberg
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 00:00

Byen på vrangen

Sammen med 7 andre frederiksbergske kulturnatsaktører er Biblioteket med til at vende byen på vrangen og lyse Frederiksberg op i mørket. Med UV-lys, tekstil og lyd iscenesætter lyskunstner Anna Rosa Bibliotekets facade ud mod Solbjerg Plads. Forløbet er kurateret af Kaleidoskop og værkerne kan kun opleves på Kulturnatten.
 
Tid
18:00 - 00:00

Natlys – på Biblioteket Frederiksberg

På Biblioteket Frederiksberg foregår alle aktiviteter løbende over hele aftenen, så du kan komme, når du vil og blive så længe du vil. Oplev Biblioteket iscenesat med særligt lys, og gå på opdagelse i de mange aktiviteter. Køb lækre drinks i lysbaren, gå en mørkevandring og smag på ordene, oplev moderne videokunst og leg med ord om lys og mørke.
 
Tid
18:00 - 22:30

Natlys på FKB – mest for børn

Kom ind i mørket og hør fortællinger om lys og mørke midt i en sanselig installation – måske bliver det lidt uhyggeligt, men det skal nok blive godt igen! Gå på jagt efter lysende stjerner med uv-lommelygter og find det magiske ord, skrevet med usynligt blæk. Måske vinder du en præmie? Biblioteket er fyldt med aktiviteter, som du kan prøve.