414. A. P. Møller - Mærsk

 

Hovedsæde Tour
Kom med inden for på en tur rundt i Danmarks største virksomhed, A.P. Møller - Mærsk. Vi åbner dørene og byder gæster velkommen, som ellers ikke har adgang til en global virksomhed, med hovedsæde på Esplanaden 50. Mød, interager og få en bedre forståelse for verdens største shipping virksomhed og dets aktiviteter.
Lær mere om Esplanaden som arbejdsplads, Mærsk's forretning og kunder samt dets historie.
Ingen tasker eller rygsække må medbringes. Lille dametaske er tilladt.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

A. P. Møller-Mærsk
Esplanaden 50
1098 København K
https://www.maersk.com/

Kategorier og område
Rundvisning
Frederiksstaden
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 23:15

Besøg 'Lighthouse'

Kom forbi Lighthouse på Esplanaden og hør om, hvordan Mærsk arbejder med at udvikle digitale løsninger, når transaktioner med kunder går fra at være analoge til at foregå online, i øjeblikket og på flere platforme. Du kan også høre mere om og opleve 3D printning.
 
Tid
18:00 - 23:15

Lysshow

Kulturnattens mørke bliver lyst op af et laser-kunstværk på Mærsks hovedsæde. Kunstneren Martin Ersted har komponeret et værk inspireret af containeren som en hjørnesten i den verdenshandel, som vil være i fokus, når Mærsk inviterer indenfor i hovedsædet. Værket vises på bygningens væg således, at det kan nydes fra gaden og ventende gæster
 
Tid
18:00 - 23:15

Mærsk Museum

Kom indenfor i museet, og lær mere om historien i virksomheden A.P. Møller - Mærsk. I Mærsk museet, en af Københavns mest velbevarede hemmeligheder, vil du få indblik i Møller familiens engagement i virksomheden, højdepunkterne i A.P. Møller – Mærsks historie, samt kunne se stifteren A.P Møllers kontor, som det så ud i 1965.
 
Tid
19:00 - 21:00

Svitzer båd

Kom med ombord på en Svitzer båd, og tal med kaptajn og besætning om livet til søs og hvad en slæbebåd foretager sig i Danmark og globalt. Begrænset adgang. OBS: Turen kan ikke gennemføres hvis skibet modtager en opgave på dagen. Da sejler det.
 

Yderligere information


 
Løbende arrangementer igenenm hele aftenen. Kræver ikke tilmelding at deltage.

Sidste tur starter kl. 23:15. Last tour starts at 23:15.