124. Dansk Arkitektur Center

 

Første Kulturnat i BLOX
Dansk Arkitektur Center (DAC) afholder sin første Kulturnat i BLOX. Samtidig åbner efterårets og vinterens store hovedudstilling om Ove Arup, hvor du kan opleve personen bag nogle af verdens mest ikoniske byggerier såsom Sydney Opera House. Byggerier som aldrig havde været mulige uden Ove Arups unikke evne til at forbinde ingeniørskab med kreativitet, filosofi og kunst. På Kulturnatten inviterer DAC derfor til legesyge eksperimenter og skøre opfindelser – både for børn og voksne.

Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Dansk Arkitektur Center/BLOX
Bryghuspladsen 10
1473 København K
http://www.dac.dk

Kategorier og område
Børn 2-5 år
Børn 6-12 år
Forestilling
Køb et måltid
Kørestols – og barnevognsadgang
Lysinstallation
Opdag på egen hånd
Prøv-selv
Udstilling
Workshop
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 21:00

Blæs en bygning!

Sæbebobler har været inspiration til mange store bygningskonstruktioner. Kom med på en workshop og prøv kræfter med at skabe dine egne sæbebobler i skæve former og flotte farver sammen med sæbebobleentusiasterne Karl-Otto Markussen og Søren Simonsen fra Soapbubble.dk. De vil fortælle om sammenhængen mellem arkitektur, ingeniørkunst og sæbebobler.
 
Tid
18:00 - 21:00

Drone kapløb

Hvem kan flyve dronen hurtigst gennem forhindringsbanen? Tag fotos af BLOX oppefra og lær at programmere en drone. Du kan også høre mere om hvad droner bliver brugt til i Danmark og se nogle af de rigtig store droner.
 
Tid
18:00 - 22:00

Leg LEGO arkitekt - Byg STORT

DAC indleder efterårsferiens Leg LEGO® arkitekt familieworkshop på Kulturnatten. Få en smagsprøve på workshoppen, hvor vi bygger med LEGO® architecture klodser og konkurrerer om hvem, der kan bygge de vildeste konstruktioner, der er højere og længere end nogensinde før!
 
Tid
18:00 - 00:00

Lys og vand i 3D: Ni perler under vest

Se et hav i bevægelse og historiske skibe komme til live i vandstøv! Med lys og vand skaber vi billeder i 3D, der vil lede tankerne hen på maritime sagn og fortællinger. Lysinstallationen er lavet i samarbejde med IDA, Sharing Copenhagen, Fokstrot samt Marriott og finder sted på Bølgen. Der bydes på en kop suppe til at varme sig på!
 
Tid
18:00 - 20:30

Madværksted

Tag en tiltrængt pause og nyd udsigten over byens lys fra DAC Café. Der er bl.a. børnevenlige retter til 40 kr.
 
Tid
18:00 - 21:00

Ove Arup for en aften!

Kom og lav din egen Arup bygning! Deltag i DAC Sprouts workshop og prøv kræfter med at bygge en af Arup’s spektakulære bygningsværker. På workshoppen skal vi bygge i naturmaterialer og forsøge at genskabe mesterværker som ’Penguin Pool’ i London Zoo. Workshoppen er for alle.
 
Tid
18:00 - 21:00

Robotværkstedet

Ingeniører elsker robotter! De kan bygge huse for os her på jorden eller måske på Mars! Kom og tegn din egen robot, som du til november kan komme ind og bygge i DACs robotværksted.
 
Tid
19:00 - 19:30

AFLYST: Store Nørd i DAC

Emil og Kåre fra Ramasjangs Store Nørd laver ingeniøreksperimenter i DAC – og de har brug for din hjælp!
 

Yderligere information


 
OBS: Store Nørd kl. 19 er desværre aflyst!