122. Dansk Arkitektur Center

 

Eksplosivt videnskabsshow, sæbeboblearkitektur og et ikonisk fransk modehus
Kom til Kulturnat i Dansk Arkitektur Center, når vi inviterer indenfor til en aften spækket med arkitektur- og designoplevelser.

Vær blandt de første, der oplever udstillingen med det ikoniske franske modehus Hermès, og prøv dig selv af som designer. Bliv inspireret i talks og workshops med knald på eksperimenterne, når Emil og Kåre fra Store Nørd går på scenen, og prøv at rutsje gennem en bygning.

Tidspunkt: 18:00 - 00:00

Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
http://www.dac.dk

Kategorier og område
Børn 2-5 år
Børn 6-12 år
English available
Foredrag
Køb et måltid
Kørestols – og barnevognsadgang
Prøv-selv
Rundvisning
Udstilling
Workshop
Indre by
 

Tilhørende arrangementer


 
Tid
18:00 - 00:00

DAC Slide

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned igennem DAC.
 
Tid
18:00 - 23:00

Designer for en dag

Kig forbi vores familieværksted, og arbejd videre med de samme teknikker som Hermès kunsthåndværkere. På Kulturnatten kan du lave nøgleringe og badges i lækre materialer fra Hermès. Sted: Educatorium.
 
Tid
18:00 - 00:00

Hermès in the making

Vær blandt de første til at opleve det ikoniske franske modehus Hermès, der på Kulturnatten åbner udstillingen 'Hermès in the making' i Dansk Arkitektur Center. Elleve dygtige håndværkere fra Hermès, bl.a. ur-, taske- og sadelmagere, vil vise, hvordan de arbejder med design, læder og bæredygtighed. (Sted: Udstillingsforum)
 
Tid
18:00 - 23:30

Mad med udsigt

DAC Café byder på lune retter, der kan mætte både små og store maver. Nyd maden med Københavns smukkeste udsigt. Køkkenet lukker kl. 21:30.
 
Tid
18:00 - 23:00

Tag på aftentur med Dansk Arkitektur Centers guide

Hver hele time tilbyder Dansk Arkitektur Center guidede ture i området omkring BLOX og havnen, hvor du bliver klog på Københavns unikke arkitekturhistorie. Mødested: Indgangen ved Welcome, etage -2.
 
Tid
18:00 - 00:00

Udstilling: Nålen i Høstakken

I Guldgalleriet byder vi på en udstilling om Cecilie Manz, en af Danmarks mest anerkendte designere. Her kan du komme helt tæt på Cecilie Manz’ designproces, og se, mærke og opleve hvordan Manz arbejder sig frem mod et færdigt produkt. Sted: Guldgalleriet.
 
Tid
18:00 - 18:45

Videnskabsshow med Kåre og Emil fra Store Nørd

Kåre og Emil, kendt fra DR Ramasjangs Store Nørd, optræder med et fantastisk videnskabsshow, hvor de tager børnene med på en videnskabelig rejse af vilde eksperimenter. Det er en kavalkade af videnskabelige forsøg med blandt andet nitrogen-eksplosioner og skøre opfindelser, der blander leg og læring. Efter showet kan I hilse på de to opfindere.
 
Tid
18:00 - 00:00

We dare you!

Vi udfordrer dig til en anderledes arkitekturoplevelse. En ud-af-bygningen-oplevelse i VR, som får pulsen op og sanserne i sving.
 
Tid
18:30 - 21:30

Sæbebobleworkshop: Blæs en bygning

Mød sæbebobletrænerne fra soapbubble.dk, der på inspirerende, imponerende og lærende vis guider store og små i, hvordan man kan skabe arkitektur ud af sæbebobler. Kig ind forbi workshoppen og blæs en bygning. Sted: Bygalleriet.
 
Tid
20:00 - 20:20
20:40 - 21:00

Bæredygtig eller moderigtig? Mød Anne Glad

Kan man elske tøj og mode og alligevel være en bæredygtig forbruger? Hvert år producerer modebranchen op mod 120 mia. stykker tøj til 7 mia. mennesker og halvdelen ender med at blive destrueret i stedet for solgt. Kan vi gøre det lidt smartere? Mød Anne Glad, og få ideer til, hvordan du kan dreje dit eget modeforbrug i en mere bæredygtig retning.