Den Lille Kulturnat


Baggrund

Kulturnatten har gennem de sidste 26 år stået for Københavns største årlige kulturbegivenhed med flere hundrede fantastiske arrangementer for børn og voksne i alle aldre, uanset hvad de interesserer sig for. I dag er Kulturnatten en begivenhed, der er afholdt og traditionsbunden for rigtig mange mennesker.

Mere end 94.000 gæster købte Kulturpas til Kulturnatten i 2018, og vores undersøgelser viser, at 20% af dem tilbragte aftenen sammen med et eller flere børn under 12 år, som ikke behøver Kulturpas. Så det tyder på, at op imod 35.000 børn deltog i Kulturnatten sammen med deres voksne.

Gennem flere år er den mest nævnte tilbagemelding fra gæsterne et ønske om, at Kulturnatten enten skal vare to dage eller finde sted flere gange om året, så de kan nå at besøge flere arrangører. Kulturnatten ønsker ikke at ændre på natten i oktober, men har længe haft et ønske om at børn får kendskab til de mange fantastiske oplevelser i København og på Frederiksberg – så de forhåbentligt dermed får appetit på at tage deres familier med på et genbesøg. Derfor prøver vi nu kræfter med Den Lille Kulturnat den 15. marts 2019.

Vi håber, I vil være med!

Den Lille Kulturnats program er kun online

ALLE arrangementer i Den Lille Kulturnats program foregår den 15. marts 2019 i tidsrummet kl. 16.00-21.00, og der er kun adgang med billet. Billetten til Den Lille Kulturnat er et armbånd, der kan købes hos 7-Eleven eller hos nogle af de medvirkende museer og andre arrangører, og med armbåndet er der fri adgang til arrangementerne i Den Lille Kulturnats program.

Armbåndet koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år og man kan gratis medbringe fire børn under 12 år. Armbåndet vil ikke gælde som rejsehjemmel (billet) til bus, tog og Metro.

Programmet kan ses her fra den 1. marts 2019. Der er ikke nogen trykt oversigt til Den Lille Kulturnat.
Der er kun arrangementer for små og store børn i programmet.

Læs mere om billet, priser og salgssteder her! Du kan med fordel læse vores guide "godt at vide" her.

Tilmelding

Få arrangementer kræver forudgående gratis online tilmelding, disse arrangementer er markeret med rød "tilmelding nødvendig" (klik på "tilmelding nødvendig" for at komme til siden, hvor du tilmelder dig.) Tilmeldinger kan starte fra den 1. marts.

Planlæg din rute med Min Kulturnat

Du kan planlægge din rute ved at oprette en Min Kulturnat profil og markere de arrangører, du er interesseret i under ”Min Kulturnat”. Klik på " + Min Kulturnat" ved den ønskede arrangør, når du er logget på.