Om programmet


Kulturpasset er din billet

Under Kulturnatten kan du gå på opdagelse hos spændende arrangører og se byen i et helt nyt skær. Museer, kulturinstitutioner og steder, der ellers er lukkede, slår dørene op og inviterer nysgerrige gæster indenfor.

ALLE arrangementer i Kulturnattens program foregår den 13. oktober 2017 fra kl. 18 og kræver Kulturpas for at få adgang.

Læs mere om Kulturpas, priser og salgssteder her!

I Kulturnattens program kan du sortere blandt vores 250 arrangører. Du kan sortere på kategorier og områder her.


Tilmelding

Få arrangementer kræver forudgående gratis online tilmelding, disse arrangementer er markeret med rød "tilmelding nødvendig" (klik på "tilmelding nødvendig" for at komme til siden, hvor du tilmelder dig. Alle tilmeldinger begynder den 2. oktober kl. 12.


Trykt oversigt

Når du køber dit Kulturpas kan du få udleveret en gratis trykt oversigt over årets arrangører, men det er på hjemmesiden, at du finder information om de enkelte arrangementer. Download PDF version af den trykte oversigt. Den trykte oversigt er IKKE et program, men en oversigt over arrangører.


Planlæg din rute med Min Kulturnat

Du kan planlægge din rute ved at oprette en Min Kulturnat profil og markere de arrangører, du er interesseret i under ”Min Kulturnat”. Klik på " + Min Kulturnat" ved den ønskede arrangør, når du er logget på.


Ændringer

Her kan du se listen over de arrangementer, der er ændret.

Kulturnatten påtager sig intet ansvar for aflysninger og fejl i programmet.