Om Kulturnattens program

Kulturnattens program finder du her

Når du køber dit Kulturpas kan du få udleveret en gratis trykt oversigt over årets arrangører, men det er her på hjemmesiden, du finder information om de enkelte arrangementer fra den 16. september. Den trykte oversigt er IKKE et program, men en oversigt over arrangører. Download PDF-version af den trykte oversigt fra den 16. september.

Kulturpasset er din billet

Under Kulturnatten kan du gå på opdagelse hos spændende arrangører og se byen i et helt nyt skær. Store kulturinstitutioner og andre steder, som i nogle tilfælde ellers er lukkede for offentligheden byder gæsterne indenfor
ALLE arrangementer i Kulturnattens program finder sted den 11. oktober 2019 fra kl. 18. Det kræver et Kulturpas for at få adgang.

Læs mere om Kulturpas, priser og salgssteder her! Skal du med for første gang, kan du med fordel læse vores guide "godt at vide" her.

Tilmelding

Få arrangementer kræver forudgående gratis online tilmelding, disse arrangementer er markeret med rød "tilmelding nødvendig" (klik på "tilmelding nødvendig" for at komme til siden, hvor du tilmelder dig. Alle tilmeldinger begynder den 2. oktober kl. 12.

Planlæg din rute med Min Kulturnat

Du kan planlægge din rute ved at oprette en Min Kulturnat profil og markere de arrangører, du er interesseret i under ”Min Kulturnat”. Klik på " + Min Kulturnat" ved den ønskede arrangør, når du er logget på.

Ændringer

Her kan du se listen over de arrangementer, der er ændret.
Kulturnatten påtager sig intet ansvar for aflysninger og fejl i programmet.