Om programmet

Kulturnattens program er online

Når du køber dit Kulturpas kan du få udleveret en gratis trykt oversigt over årets arrangører, men det er her på hjemmesiden, at du finder information om de enkelte arrangementer. Den trykte oversigt er IKKE et program, men en oversigt over arrangører. Download PDF-version af den trykte oversigt.

Kulturpasset er din billet

Under Kulturnatten kan du gå på opdagelse hos spændende arrangører og se byen i et helt nyt skær. Museer, kulturinstitutioner og steder, der ellers er lukkede, slår dørene op og inviterer nysgerrige gæster indenfor.

ALLE arrangementer i Kulturnattens program foregår den 12. oktober 2018 fra kl. 18 og kræver Kulturpas for at få adgang.

Læs mere om Kulturpas, priser og salgssteder her! Er du ny gæst til Kulturnatten, kan du med fordel læse vores guide "godt at vide" her.


Tilmelding

Få arrangementer kræver forudgående gratis online tilmelding, disse arrangementer er markeret med rød "tilmelding nødvendig" (klik på "tilmelding nødvendig" for at komme til siden, hvor du tilmelder dig. Alle tilmeldinger begynder i morgen den 2. oktober kl. 12.


Planlæg din rute med Min Kulturnat

Du kan planlægge din rute ved at oprette en Min Kulturnat profil og markere de arrangører, du er interesseret i under ”Min Kulturnat”. Klik på " + Min Kulturnat" ved den ønskede arrangør, når du er logget på.


Ændringer

Her kan du se listen over de arrangementer, der er ændret.

Kulturnatten påtager sig intet ansvar for aflysninger og fejl i programmet.